Blog myhappyplace

Zaterdag *

panken copyAfgelopen week ging ik een dagje naar Amsterdam met school, voor een excursie. We gingen die dag naar twee musea’s, waaronder het pop-up museum van DWDD! Ik leende de spiegelreflexcamera van me vader om die dag mee te kunnen nemen en dat betekende dat ik weer even kon oefenen met de camera, dus dat deed ik. En maakte een paar foto’s van mijn kamer, die ik vandaag laat zien.

Sinds ik de camera van me vader heb geleend wil ik alleen nog maar liever een eigen spiegelreflex. Maar gelukkig heb ik bijna het geld bij elkaar. Nog een paar weken wachten..

Het leuke van een camera vind ik dat je makkelijk en snel dagelijkse ‘dingen’ kunt vastleggen, nou kan dat ook wel met mijn ipad, maar toch is het anders want je kan net ff beter laten zien hoe mooi het licht eigenlijk is. Dit probeerde ik ook uit toen ik achter mijn bureau zat, alleen was ik deze week zo druk, dat me bureau een beetje ontploft was haha! Maar dit zullen jullie vast ook wel is hebben of niet?! Ondanks dat vond ik het wel een leuk plaatje.

rommeligbureauplankdetailplankbank

***

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter