Blog Geen categorie

You are beautiful!

beautifulareyou

Even een update want het was een paar dagen stil hier.. Ik was er twee daagjes tussen uit, waarvan één naar Antwerpen! Echt een geweldige stad, met mooie, oude architectuur. We hebben gelopen door de stad en vooral gekeken naar de architectuur, helaas waren de winkels dicht, want het was hemelvaartsdag maar dat mocht de pret niet drukken. Het weer was super en heerlijk gegeten op terrasjes. Vooral het station was indrukwekkend, maar ook de stad zelf had mooie gebouwen. We hadden de auto geparkeerd aan de andere kant van de schelde. Om de stad in te kunnen moesten we een tunnel onder de schelde door. In deze tunnel zaten nog de oude roltrappen van vroeger, gemaakt van hout, echt heel gaaf om een keer gezien te hebben!

Helaas heb ik deze dag geen foto’s gemaakt, er was zoveel te zien, dat ik het eigenlijk ook een beetje vergeten was. Maar wie weet de volgende keer. Want het was echt een geweldige stad en zeker een aanrader! Dus wie weet komt er een volgende keer..

De foto hierboven is een analoogfoto die ik afgelopen zomer maakte in de tuin, met daarop een mooie quote. Ik maakte al een keer eerder een analoogfoto met quote, zie hier en hier.

Ben jij al een keer in Antwerpen geweest?

***

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter