Blog DIY snailmail

Witte enveloppen pimpen

witteenveloppenpimpenVorige week maakte ik een artikel over snailmail en hier kreeg ik zoveel reacties op dat het mij leuk leek om hier wat mee te doen! Maar ook als je niet aan snailmail doet, is dit een leuke DIY die je een keer kunt proberen!

Ik laat vandaag namelijk zien hoe je witte enveloppen kunt omtoveren tot een vrolijke envelop! Volgensmij heeft iedereen ze wel in huis liggen, de saaie witte enveloppen,  maar het is veel leuker om een gekleurde, vrolijke envelop door de bus te krijgen, daar wordt gelijk iedereen blij van!!

benodighedenLaten we maar snel beginnen, als eerste de benodigdheden. Hierboven heb ik een lijstje gemaakt van  wat je allemaal nodig hebt voordat je aan de slag kan.
Het handigst is waterverf, maar je kunt ook verf verdunnen met water, zodat je het zelfde effect hebt!

voorbeeldenEr zijn verschillende patroontjes die kunt gebruiken, eigenlijk alles kan. Maar hierboven heb ik nog een paar voorbeelden, voor als je even niet weet wat je wil maken.   Probeer vooral lekker uit!

gif-V2--20snailmail-enveloppenpimpenenveloppenpimmpen

Wat vind jij van deze vrolijke enveloppen, zou je wel zo’n vrolijke envelop door de bus willen krijgen?

***

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  debora
  juli 14, 2015 at 12:45 pm

  hallo Babette,vandaag je blog ontdekt via Rensima(waar ik volger ben),kan ik ook jou volger worden?hoe doe ik dit?krijg ik ook telkens mail als er iets nieuws op jou blog staat?ik vind jou blog super!!!leuke ideetjes,al kan ik in leeftijd wel jou mama zijn,misschien wordt ik toch wel je eerste belgische volger!!en het idee van de snailmail(post) vind ik heel leuk,misschien mag je er dan uit belgie verwachten!groetjes Debora ps:je vogelbloesje vind ik heel mooi!

  • Reply
   studiobabsie
   juli 14, 2015 at 1:03 pm

   Hallo Debora, wat leuk om te horen dat je mijn blog leuk vind!! Om de leeftijd moest ik wel lachen, haha, maar uiteindelijk maakt het mij niet uit hoe oud mijn volgers zijn, zolang mensen het maar leuk vinden om op mijn blog te komen! Je kunt mijn blog volgen via bloglovin, maar ook kun je mij nu volgen via de mail, (Heb dit gelijk net even toegevoegd, zie rechts in de sidebar) Groetjes Babette

 • Reply
  Ingrid - 365 Miles to Paris
  juli 14, 2015 at 1:00 pm

  Leuk! Waterverf is sowieso geweldig om mee te werken in combinatie met snailmail. Ik vind het effect prachtig.

 • Reply
  Eva
  juli 14, 2015 at 3:14 pm

  Wat een leuk artikel weer! En ik ben het helemaal met Debora eens, wat heb je een leuke blog! En hoe je je kamer hebt ingericht vind ik ook heel erg mooi! Ik krijg veel inspiratie van jou en je blog!

  • Reply
   studiobabsie
   juli 14, 2015 at 8:05 pm

   Aah dankjewel en wat lief! Vind het leuk om te horen dat ik je kan inspireren, dat is ook wel iets dat ik wil bereiken met deze blog!

 • Reply
  Britt Meijs
  juli 20, 2015 at 11:27 am

  Wat een gave enveloppen! Heel mooi gedaan.

 • Laat een reactie achter