Blog Samenwerking

Win producten van StudioBabsie!

Alweer een maand geleden kreeg ik opeens een mailtje van Anna, of ik misschien mee wou werken aan een samenwerking! En of ik dat wou, ik vind het zo leuk om dit soort mailtjes in mijn mailbox te krijgen, daar wordt ik zo blij van! Klik snel op ‘lees meer’ om te zien welke producten van StudioBabsie je kunt winnen…

Anna was opzoek naar leuke producten voor de Secret Santa Giveaway, die zij samen met 2 andere bloggers organiseerde. In het eerste mailtje vertelde ze dat ze opzoek was geweest naar mijn webshop om de verschillende producten te kunnen zien, hihi sorry Anna ik heb helaas geen webshop. Maar o wat vond ik dit leuk om te horen, want stiekem is dit toch wel één van mijn dromen een eigen webshopje, hoe leuk is dat?!

Maar na wat heen en weer gemaild te hebben, spraken we af om zowel een etui als een leuk notitieboekje te doen. En o wat was het leuk om te doen, nadat de etui en het notitieboekje klaar waren, kwam natuurlijk het leukste haha, het inpakken!

samenwerkingblogsamenwerking-secretsantaIMG_2483ingepaktsectretsanta postsecretsantasamenwerking

Wil je nou ook  graag zo’n etui en notitieboekje?? Kijk dan even op de blog van Anna hoe je mee kunt doen aan deze give away!

***

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rensina Steursma
  december 19, 2015 at 1:21 pm

  Wauw wat een gave samenwerking zeg!
  Tof om zo je DIY’s in je een groter pakket terug te zien.
  Fijn weekend

 • Reply
  Anna
  december 20, 2015 at 9:23 am

  Aaah, zo leuk dat je hier een blogpost over geschreven hebt <3. Yay! Ik ben nog altijd héél blij met de mooie items die je voor de winactie gemaakt hebt. En die verpakkingen zijn ook echt heel mooi. Wat een vrolijkheid! Hihi, zou echt leuk zijn, een webshop :)!

 • Reply
  Sarah (szaar)
  december 20, 2015 at 12:35 pm

  Wat een ontzettend leuke samenwerking! Gaaf dat je ervoor werd gevraagd en dat je er wat voor mocht maken. De winnaar boft maar! Erg leuk geworden 🙂

 • Reply
  Sanne
  december 27, 2015 at 9:09 pm

  Wat ontzettend leuk dat jullie samenwerken!
  Ik heb inderdaad meegedaan aan de winactie van Anna, omdat ze zulke prachtige spulletjes in haar winactie had zitten. Dus super leuk om eens op jouw blog te komen 🙂 ik kwam op je blog via de ‘show your blog’blogpost van Marlous van Last Days Of Spring, en je blog zag er gelijk zo mooi uit. Dus ik ga fijn verder kijken!
  Liefs

 • Laat een reactie achter