Blog Event

Vtwonen & designbeurs 2016

Voor mij het derde jaar alweer dat ik een kijkje ging nemen op de Vtwonen & designbeurs, of zoals vroeger de woonbeurs. Vandaag laat ik aan de hand van foto’s een kijkje van deze dag zien..

Voor mij was dit het derde jaar alweer dat ik een bezoekje bracht aan de woonbeurs. Ondanks dat er dit jaar weer mooie huizen en stands stonden, moet ik eerlijk zeggen dat ik het vergeleken met de andere twee jaren minder inspirerend vond. Behalve dat werd ik wel helemaal blij van het huis van Vtwonen, met de bijbehorende tuin, grote leefkeuken, kinderkamer en ga zo nog maar even door..

img_7076img_7070img_7067 img_7063-2img_7081img_7111img_7107img_7117

Bij de stand van Flexa hadden drie bloggers, Wimke, Souraya, Marij, allemaal een verschillende kamer ingericht met de trend kleur van aankomend jaar, ‘Denim drift’. Samen met het huis van Vtwonen & Ariadne at home, waren dit voor mij de drie hoogte punten van de Vtwonen & Designbeurs voor dit jaar.

Ben jij dit jaar na de Vtwonen & Designbeurs geweest en wat vond jij er van?

***

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anouk
    oktober 13, 2016 at 9:31 am

    Ik vond het leuk om een keer rond te kijken, het was mijn eerste keer! Flexa was met de gestylde hoekjes wel mijn favoriet 🙂

  • Laat een reactie achter