Blog Urban Jungle Bloggers

Urban Jungle Bloggers: #plantenselfie

Het is weer eens tijd voor een ‘Urban Jungle‘ artikel. Het is alweer een hele tijd geleden, maar deze maand doe ik weer eens mee. Het thema is dit keer: plantenselfie. Om te laten zien wie er als persoon nu achter de verschillende blogs en instagram accounts zitten.

Bij het maken van deze foto’s, zette ik (bijna) alle plantjes bij elkaar en kwam er achter dat ik nu langzaam toch een hele verzameling begin te krijgen. Vroeger was ik helemaal niet zo van de planten in het interieur, maar nu ben ik om en kan ik niet meer zonder. Afgelopen vakantie kocht ik ook nog wat nieuwe plantjes om aan de verzameling toe te voegen. Zo langzamerhand groeit en groeit de collectie!

plantenselfieplantenselfie-rbjplantenselfie-urj-septurj-septplanten-ubj-septplantenkastje-urjEen verzameling plantjes, kopje munt thee en een boek, perfecte ontspanning op een ‘lazy sunday’. Wat vind jij van het thema van Urban Jungle Bloggers van deze maand?  Ik ben sinds kort om met de trend van planten in het interieur en jij? Heb jij planten in je interieur?

***

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sanne
  september 13, 2016 at 8:09 am

  Wat veel fijne foto’s en wat een heerlijk leeshoekje heb je zo! Leuk je plantjes :). Ik ben ook gek op planten, sinds een tijdje komen er ook steeds meer bij. Ik moest ze deze zomer zelfs voor het eerst een logeeradres geven haha, anders zouden ze het niet overleven als ik op vakantie was. Wat ik vooral leuk vind is al de planten er niet meer uitzien zoals ze in de winkel waren maar groeien en groeien. Of stekken, dat vind ik helemaal leuk om te doen! Heb je dat al eens moeten doen? Ik ben nu altijd wel bezig met zorgen dat stekjes wortels krijgen of blaadjes van vetplantjes laten drogen om ze daarna ook op de aarde te doen, zodat er weer een nieuw vetplantje uit komt. Ik ontdek echt steeds meer van planten 🙂 heel leuk! Veel plezier van je fijne hoekje en de plantjes!
  Liefs

 • Reply
  Sanne
  september 13, 2016 at 8:25 am

  Leuk! Ik houd van planten! Ik ben steeds meer aan het verzamelen, haha.

 • Reply
  Anouk
  september 13, 2016 at 9:47 am

  Wat ziet dat hoekje er ontzettend leuk uit! Beetje verliefd…

 • Reply
  Femke
  september 21, 2016 at 10:31 am

  Heel erg mooi! Ik hou van planten in mijn interieur. Hoe meer, hoe beter! Ook een erg gaaf vintage kastje en camera!

 • Laat een reactie achter