Blog happythings shop shoplog

Tip: Nieuwe producten Hema *

bodycreamhema Hebben jullie de nieuwe verzorgingsartikelen al gezien van de Hema? Ik zag ze al een paar keer voorbij komen op Instagram en vanmiddag was ik heel even in de Hema en zag daar de nieuwe producten staan. Was gelijk verliefd op de vormgeving! Het ziet er luxe uit en het deed me  denken aan de Rituals producten. De Rituals producten vind ik zelf fijne producten, maar voor een student toch iets boven het budget..haha  Maar gelukkig komt Hema met deze heerlijk producten. Want wat ruikt deze body cream lekker!! Van alle producten heb je 3 geuren; Cedar, linen en flora. Zelf koos ik voor de geur cedar, echt een aanrader! Ik nam zelf de body cream mee, aangezien de showergel in de geur Cedar op was. Maar misschien haal ik die van de week ook nog wel op..

Onder de afbeelding staan de verschillende links naar de webshop.

hemanieuwecollectie

Sticks * Make-up tasje * Candle *  Shower gel

bodycream

Wat vindt jij van de nieuwe producten van Hema?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Thera
  april 25, 2015 at 7:50 am

  Hai Babette,

  Allereerst: wat eerlijke nieuwe site. Heel mooi gedaan. En je eerste blogpost op deze nieuwe site ook heel leuk! En komt er ook weer eens een diy op? Kon niet wachten!!
  Wel nog 1klein verbeteringetje er stond : ‘ik zelf’ en daarvoor stond ‘vind’ met dt! De regel is ‘stam’ –> vind. (+t) MAAR omdat er ik zelf voor stond kimt er geen ‘t’ achter.
  Liefs Thera
  P. S. : je post heeft wat vertraging maar komt er nu Zo snel mogelijk aan! Doeiiix

  • Reply
   studiobabsie
   april 25, 2015 at 9:47 am

   Hoi thera,
   Dankjewel, probeer het altijd zonder foute te schrijven, maarja soms glipt er toch nog een foutje doorheen 😉
   Maar bedankt en er komen zeker nog DIY’s op deze blog!

  Laat een reactie achter