Blog Dailylife happythings

Sunny sunday *

flowerssundayDeze week had ik een drukke week, eerst 5dagen stage en daarna  zaterdag werken en oppassen. Dus vandaag was dan ook het plan om ‘niks’ te doen, alleen het was zo mooi weer vandaag dat ik toch even naar buiten wou en besloot om samen met mijn moeder een stukje te gaan lopen.

We waren nog geen 5minuten weg of we zagen opeens aan de overkant van een weg,  een berm met hele mooie bloemen staan. Daar moesten we natuurlijk heen.. na een stuk door de berm, met veel distels en een berg zand beklommen, waren  we er dan eindelijk en WAUW wat waren er veel bloemen en wat zaten er mooiers tussen!!  We plukten een paar bloemen en liepen verder, daar zagen we er nog meer staan en er was zelfs een leuk weggetje, met een bruggetjes over het water heen.
Het bleek een  buitengebied te zijn en net nieuw sinds dit jaar en dat op nog geen 5 minuten lopen van huis! Het buitengebied is ook bedoeld voor koeien voor biologisch vlees. Daarnaast is er ook een route aangelegd en staat er een buienkast.

Dat zijn nog is leuke vondsten op een zomers dag als vandaag!! Wij gaan snel nog een keer terug om bloemen te plukken en de route te lopen!

flowers
tippewestenholteflowersunday
zoonebloem

***

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kleinegelukjes
  augustus 30, 2015 at 4:50 pm

  Prachtige bloemen! Een mooi klein gelukje in je dag.

 • Reply
  kimunia
  augustus 30, 2015 at 7:29 pm

  mooie bloemen, mijn moeder werkt op een bloemenveiling en schikt bloemen, heel erg leuk werk zegt zé ze werkt in de agrarische sector.
  Berichtje terug op beautybonbonlady?

 • Reply
  Annelies
  augustus 31, 2015 at 10:54 am

  Wat een mooie foto’s van die bloemen!

 • Reply
  Ageeth Mooij
  september 2, 2015 at 8:55 am

  Dat leest als een fijne dag. Mooie foto’s maakte je van de prachtige bloemen 🙂

 • Laat een reactie achter