Blog Uncategorized

StudioBabsie in een nieuw jasje!

studiobabsienieuwjasjeYeah een nieuw jasje voor StudioBabsie! De tweede keer alweer dit jaar maar o wat ben ik er blij mee, want dit keer is het namelijk niet alleen de layout die vernieuwd is maar ook de naam.. Nu zul je natuurlijk gelijk denken, alweer een nieuwe naam?! Neehoor rustig maar, StudioBabsie blijft bestaan alleen is StudioBabsie nu voortaan te vinden op een eigen domein!! Ja echt waar, jullie hoeven voortaan niet meer .wordpress.nl erachter te typen maar kunnen gewoon studiobabsie.nl typen! Haha zoals jullie misschien al wel merken ben ik er in iedergeval heel blij mee!

De laatste tijd kwamen er ook niet echt veel artikelen online, dit doordat ik elk vrij uurtje dan ook in de layout heb gestopt, ochtends voor stage vaak een half uurtje en na stage nog ongeveer een uur/anderhalf uur haha. Maar uiteindelijk is het geluk, nog niet alles is klaar of klopt maar ik kon het niet laten om het jullie alvast te vertellen. En op welke dag kun je dat dan ook beter doen, dan op mijn eigen verjaardag! Dus voortaan 2 verjaardagen op 2 december, yeah!

Ik wens je een fijne dag en kom je ook even een kijkje nemen op studiobabsie.nl ???

***

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ines
  december 4, 2015 at 3:39 pm

  Wat is het hier mooi! 🙂

  • Reply
   Babette
   december 4, 2015 at 4:51 pm

   Dankjewel, leuk om te horen!

 • Reply
  Sas
  december 23, 2015 at 9:11 am

  Ziet er erg gezellig en mooi uit hier!

 • Reply
  Sanne
  december 27, 2015 at 9:12 pm

  Oh wat leuk zeg! En een nieuwe layout, en een .nl! Fantastisch :). Ik vind je blog heel erg mooi – ik had het niet gezien hoe het was voor je het had veranderd, maar nu trekt het me gelijk aan. Fijne kleuren en foto’s en lekker overzichtelijk en licht!
  Liefs

 • Laat een reactie achter