Blog Dailylife

StudioBabsie wat ben je allemaal aan het doen?

Hello mensen, wat is het lang geleden, dat ik hier wat heb geplaatst he?! Ik dacht ik laat weer even wat van mij horen. Want achter de schermen zit ik zeker niet stil.. Ik vertel je meer over leuke projecten en de nieuwe plannen voor StudioBabsie

Ooh ik keek net even, maar het laatste artikel is alweer meer als een maand geleden. Wat vliegt de tijd!

StudioBabsie in de ondernemershub..?!

Afgelopen weken heb ik op school tijdens de laatste periode in de “ondernemershub” gezeten. We moesten een voorkeur aangegeven voor een project en daarbij kon je ook kiezen voor de ondernemershub. Wat dat in houd? Bezig gaan met je eigen onderneming, niet uit makend hoe ver je al bent, of je nou nog moet beginnen of al heel lang bezig bent. De plannen waren sowieso al dat ik mijn site graag onderhanden wou nemen, het leek me leuk om ook een plekje te creëren waar iets als een portfolio te zien is. Goede reden om ook gelijkt te kijk of er niet meer mogelijk is dan alleen blog.

Tijdens de lessen kwam ik tot een plan om mijn styling en fotografie aan te bieden aan kleine ondernemingen, die gericht zijn op lifestyle en interieur. Vaak is er geen tijd om eigen beelden te maken voor de site of sociale media en daar wil ik graag bij helpen!

Eindexamenexpositie

Ook was ik afgelopen dagen druk met de eindexamenexpositie. Dit jaar mogen allen examen leerlingen hun werk tentoon stellen in het stadhuis van Zwolle. Afgelopen dinsdag ben ik er voor het eerst geweest om mijn project neer te zetten. Helaas vind ik de locatie niet zo mooi en vind ik persoonlijk dat het nog al invloed heeft op alle projecten, maarja we mogen wel ons eindwerk exposeren.. Iets met positief blijven en niet zeuren.. 😉

Bloggen voor Dreamkey Design

Een paar weken terug benaderde Nienke, van DreamkeyDesign mij, of ik misschien elke maand voor haar een artikel wou maken met eigen beelden. Zoals je misschien al wel begrijp, het paste bijna perfect in het plaatje voor mijn eigen werk. Dus natuurlijk zei ik ja! Aankomende maandag kunnen jullie mijn eerste artikel op haar blog van mijn hand verwachten, oeh spannend!

Aan de slag voor Motiflow

Maar dit is nog niet alles.. Samen met twee medestudenten, Rensina & Melissa, ben ik ook nog bezig met een tof en leuk plan voor het bedrijf Motiflow. Misschien dat je hier al wat van voorbij hebt zien komen op instagram, maar o wat wordt dat leuk! Aankomende donderdag zullen we dat bekend gaan maken. Benieuwd geworden? Hou zeker mijn instagram in de gaten!

Zoals je misschien al wel leest, ben ik afgelopen periode heel druk geweest met veel verschillende dingen! Maar dat betekent niet dat ik voor mijn eigen blog niks meer ga doen. Ook daar heb ik nog heel veel leuke plannen voor, maar ook die zullen jullie voorbij zien komen. Als je op de hoogte wil blijven van alle leuke projecten, hou me dan vooral in de gaten op instagram , want daar deel ik ook vaak een kijkje achter de schermen!

Maar hoe is het met jullie? Ook drukke laatste weken voor de vakantie! Voor nu een fijn weekend!

***

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Liza
  juli 2, 2017 at 11:33 am

  Ooh wat spannend! Veel succes en wat laat je weer mooie dingen zien.

 • Reply
  Verie
  juli 3, 2017 at 8:27 am

  Super toffe blog en wat een talent heb je op stijl en foto-gebied, ga ervoor!!
  Fijne dag!

  Lieve-groetjes,
  Verie

  • Reply
   Babette
   juli 3, 2017 at 12:38 pm

   Ah wat lief en leuk om te horen, dankjewel!! Fijne dag!
   Groetjes Babette

  Laat een reactie achter