Blog Outfit Samenwerking

Spetters & patches

Vandaag voor het eerst een outfit artikel op studiobabsie.. Zondag had ik het er al even over, want de winkel Costes bestaat namelijk deze maand alweer 3 jaar en om dat te vieren krijgen klanten bij aankoop een setje patches cadeau. Costes vroeg mij om te laten zien hoe ik de patches zou gebruiken, dat leek me een leuke uitdaging! Ik besloot om er een klein DIY projectje bij te bedenken, die je zondag al hebt kunnen bewonderen, hier op studiobabsie.nl, maar daar hoort natuurlijk ook een toffe outfit bij, dus die laat ik vandaag zien..

Nog even kort, voor als je het artikel van afgelopen zondag niet hebt gelezen. Costes bestaat deze maand 3 jaar en om dat te vieren krijg je vanaf zaterdag 27 augustus bij je aankoop een gratis setje patches, maar dit is nog niet alles. Je kan namelijk ook nog een giftcard winnen. Hoe? Deel een foto op Instagram waarop je laat zien hoe jij de patches gebruikt en maak kans op een Costes item naar keuze, hoe leuk is dat?! Gebruik bij de foto de hastage, #costesfashion en wie weet win jij wel een leuk Costes item. costes-outfit-patchesetuis-costes-patchesDIY-costesoutfit-costes Ook liet ik de patches terug komen in de kleding, want eigenlijk zijn er zoveel mogelijkheden, ze kunnen op je kleding maar ook op etui’s of tasjes. Het tasje, wat ik maakte, kan gebruikt worden als etui, voor als je deze week weer begint met school, maar het is ook een handige plek voor je make-up, mobiele telefoon enz.costes outfit-costes-samenwerkingDe kleding die ik vandaag laat zien, met uitzondering van de broek, komt van de winkel, Costes. Hieronder een overzichtje voor als je ook graag één van de artikelen wil toevoegen aan je kledingcollectie. Hoe tof is een shirtje met spetters?! En ook bij het zien van een groene riem ging mijn hart sneller kloppen. Zo komt de kleur groen van het tasje ook nog terug in de outfit! Mijn broek had ik nog in de kast liggen, maar wist je dat Costes ook hele leuke varianten hiervan heeft.

// vest, Costes // shirt, Costes // riem, Costes // broek & schoenen, prive bezit //

costes-outfit

Ik vond het heel erg leuk om deze twee artikelen te maken en ook een keer een outfit te laten zien. Maar wat vind jij, vaker outfits laten zien?? En komen jullie ook wel eens bij Costes?

***

Dit artikel is in samenwerking met, Costes.
Foto's zijn gemaakt door Bas van Huis

 

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sabine
  augustus 30, 2016 at 1:04 pm

  Leuke look!! Costes is n leuke winkel ja 🙂

 • Reply
  gras vd buren
  augustus 30, 2016 at 9:12 pm

  Leuk gedaan! Mooie sandalen ook en echt liefde voor dat shirt. Outfit is echt mijn style <3

 • Reply
  Rensina Steursma
  september 1, 2016 at 6:36 pm

  Wat wat een toffe opdracht om voor Costes te mogen bloggen.
  Echt geweldige foto’s ook, je broertje kan het ook goed 😉
  Leuk geworden je etui en nieuwe kleding!

 • Laat een reactie achter