Blog Samenwerking Uncategorized

* Return to sender *

Afgelopen week had ik het al een paar keer over een bloggerspakketje vandaag laat ik dan eindelijk zien wat er precies inzat en van wie het was..

Het pakketje was namelijk van het toffe merk Return to Sender. Zij stuurden mij een paar producten op van hun nieuwe collectie en o wat zijn het mooie producten! Ik had op instagram al wat dingetjes voorbij zien komen van hun nieuwe collectie, alleen in het echt is het dan natuurlijk nog wel iets mooier en leuker!

blogpakketjeMaar wat zat er nou precies in; een notitieboekje & slinger gemaakt van handgeschept en milieuvriendelijk papier en een leuk haakje in de vorm van een vos. Ik had zelf denk ik nooit deze vos gekocht, alleen vind hem nu toch wel echt heel leuk en ga er nog een mooi plekje voor zoeken, want hij past zeker bij de rest van mijn spullen en stijl!
returntoosenderschriftjeretunrtosenderreturnntosenderrReturn to sender is een initiatief van  Katja Schuurman, waarbij eerlijke collecties worden geproduceerd in arme gebieden. Alle producten van return to sender worden met  liefde voor traditie en ambacht gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Op deze manier wordt een bijdrage geleverde aan de bestrijding van armoede.

Dus wanneer je zo’n mooi product van return to sender koopt, help je ook nog eens mensen uit de armste gebieden van de wereld. Als dat niet een goed gevoel geeft?!returntosender2letloverule2returnntosenderAlle producten van Return to Sender zijn te koop bij de Hema, in de webshop of in hun eigen winkel in Amsterdam!

Wat vind jij van deze producten en kende je het merk al?

***

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Loes | Hyggelig Mama
  januari 7, 2016 at 8:34 am

  Oh wat een leuke spulletjes! Ik vind de producten van Return to Sender zo leuk! Mooi kleurrijk en het ik vind het superleuk dat het voor en door een goed doel is zeg maar. Bij de Hema kijk ik altijd wel even wat er ligt. Ik heb zelf 2 manden thuis staan, waar tijdschriften in liggen.

 • Reply
  Anouk
  januari 7, 2016 at 5:43 pm

  Wat een leuke producten!

 • Reply
  Sanne
  januari 7, 2016 at 9:43 pm

  Ah wat maak jij ontzettend fijne foto’s zeg! De spulletjes die je hebt gekregen zijn erg mooi – wat tof dat ze bij de Hema te krijgen zijn! Erg goed namelijk, om dit te kopen inderdaad.
  Liefs

 • Reply
  Rensina Steursma
  januari 9, 2016 at 9:18 am

  Wat een mooie spulletjes en wat zijn je foto’s goed gelukt!
  Vind vooral het notitieboekje erg tof, ga dus gauw een kijkje nemen in hun shop (of een tripje naar amsterdam plannen hihi)

 • Reply
  cosy by Cindy
  januari 15, 2016 at 6:03 pm

  Wat een goed initiatief! Leuke spulletjes en mooie foto’s.
  liefs Cindy

 • Laat een reactie achter