Blog Freebie

Printable: Make today happy!

printablemaketodayhappyLaatst maakt ik voor het eerst een printable voor de moederdag DIY. Het idee van de printables had ik eigenlijk al heel lang, maar of het kwam er niet van of ik kreeg het niet op de site enz.. ; ) Maar nu lukt het me allemaal wel en vind ik het leuk om ze met jullie te delen. Dus ik maakte van het weekend weer een nieuwe printable en dit keer één met een quote. Toen ik mijn blog begon had ik een tijd lang een ‘quotedag’, waarop ik een quote liet zien, maar het is zoveel leuker om er zelf één te maken. Dus vandaag mijn éérste quote in printable en wallpaper hier op de blog!

De tweede foto hieronder is te gebruiken als wallpaper, zodat je hem als achtergrond op je laptop of computer kunt doen!

IMG_2409 copymaketodayhappydetailprintablemadetodayhappy

Ik heb 2 maten gemaakt: Op A4 en een kleine variant voor in bijvoorbeeld een lijstje

Ik vind het uiteraard erg leuk om te zien of en hoe je hem gebruikt. Dus laat het zeker even weten of zien via Instagram!

***

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter