Blog shoplog

Paper goodies by Dille&Kamille

dille&kamilleGister lieb ik even de Dille & Kamille binnen,  gewoon zomaar om even te kijken. Maar toen zag ik opeens wel hele leuke stationary spulletjes. En natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis…

dillekamilleStickers * Tape * Labels

Dat de dille&Kamille kaartjes en schriftjes verkocht wist ik wel, maar ik zag nu opeens ook washi-tapes, cadeaupapier, enveloppen en nog veel meer liggen, en allemaal met een leuke printje! Ze hadden twee kleuren, een ouderwetse kleur blauw of zalm oranje. Ik koos voor de oude kleur blauw, zowel voor de washi-tape als voor een rol cadeaupapier. Van de rollen cadeaupapier waren ook verschillende dessins.  Het liefst had ik alles meegenomen, haha!

Maar ik nam dus twee dingen mee, cadeaupapier en washi-tape. Voor de rol cadeaupapier betaalde ik €2,50 en de rolletjes tape koste samen €4,95.
Ik was heel erg benieuwd van wat voor kwaliteit de washi-tape zou zijn, dus bij thuiskomst heb ik gelijk gekeken en het viel me echt niet tegen! Het is een fijn tape die ook nog is stevig plakt en ook het cadeaupapier voelt stevig aan!  Ik ben blij met mijn aankoopjes, van mij mag de Dille&Kamille vaker zulke collecties maken!!

dille&kamillepaperr DIlle&kamilletape tapedille&kamillepapergoodiesdillekamille

Wist jij al dat de Dille & Kamille washi-tape en andere stationary spulletjes verkocht?

***

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ingrid - 365 Miles to Paris
  juli 8, 2015 at 9:31 am

  Leuke koopjes! Ik vind de labels die je toont uit de webshop ook erg mooi. Ik loop regelmatig even door de winkel. Op het gebied van papier komt er steeds meer leuks in de collectie, fijn!

 • Reply
  rensinasteursma
  juli 8, 2015 at 10:54 am

  Wat leuk!
  Had ze inderdaad laatst gezien toen ik daar even naar binnen liep.
  Leuk dat ze steeds meer van deze spulletjes in de collectie krijgen.
  Groetjes, Rensina

 • Reply
  Elbrich Abma
  juli 8, 2015 at 2:15 pm

  Wat een leuke spullies! Moet daar echt eens heen.

 • Reply
  Dina
  juli 9, 2015 at 12:46 pm

  Dille en Kamille verkoopt echt zulke leuke spulletjes. Bij mij in de stad zit er helaas niet eentje, dus ik kan er nooit echt even lekker rondsnuffelen.

  • Reply
   studiobabsie
   juli 9, 2015 at 12:53 pm

   Aah dat is wel jammer! Één keer in de zoveel tijd moet ik er gewoon even naar binnen lopen! Maar gelukkig hebben ze wel een webshop..

 • Reply
  Juli in vierkante fotootjes * | Studio Babsie
  augustus 1, 2015 at 6:11 am

  […] vinden, maar gelukkige werd dit artikel heel goed ontvangen!! * Trakteerde ik mijzelf op rolletjes washitape en een rol cadeaupapier van de nieuwe stationary-lijn van de Dille & Kamille. * Stond ik in de flow weekly! * knutselde […]

 • Reply
  Cocorosie swap en wat doe je in een swap?! | Studio Babsie
  september 3, 2015 at 6:06 am

  […] mogelijk in te pakken. Het cadeautje hier rechtsboven pakte ik in met kaftpapier, een restje inpakpapier van dille&kamille, stukje touw en maakte twee rondjes met een punch. Toevallig  stond er op één rondje het woord […]

 • Laat een reactie achter