Over StudioBabsie

about-me-page

Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Babette, 20 jaar oud en woon in Zwolle. Op dit moment studeer ik aan het Cibap in Zwolle. Hier volg ik de opleiding, Vormgever Productpresentatie. Deze opleiding heeft vooral te maken met styling, je kunt bijvoorbeeld denken aan etaleren, winkelinrichting, maar ook fotografiestyling. Eigenlijk is er heel veel mogelijk en is het een hele brede opleiding! Alles wat ik leuk vind komt samen in deze opleiding, ik zou dan ook kunnen zeggen dat ik bezig ben om van mijn hobby mijn beroep te maken. Als dat niet een goed vooruitzicht is.. 😉

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ben ik verslaafd aan alles wat te maken heeft met interieur, styling, fotografie, tijdschriften, kringlopen, papier, knutselen & winkelen! Al deze dingen zie je dan ook terug op mijn blog.

Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met bloggen, als eerste op blogger.com, maar na 2 jaar was ik toe aan een nieuwe naam en een nieuwe site. Dus stapte ik over op wordpress, onder de naam StudioBabsie. Eén van de beste beslissingen op bloggebied, want dit maakte het bloggen zovele leuker, ik ontdekte toen pas hoe leuk het was. Dus al snel kwam er een nieuwe camera en een eigen domein! Ik ben dan ook zeker niet van plan om te gaan stoppen met bloggen, ondanks dat ik niet altijd alle tijd ervoor heb, haal ik er veel voldoening uit en kan ik op deze manier ook veel leren!

Wil je nou meer van Studio Babsie zien? Ik ben ook te volgen op instagram & pinterest!

Heb je een vraag, een suggestie of misschien wel een leuke samenwerking dan kun je mij mailen via info@studiobabsie.nl. Je kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten bij een blogbericht!

Veel plezier op mijn blog!
Liefs, Babette

about-me-page-zwart-wit-met-tekst

foto's zijn gemaakt door Beate van, BeetjeHome

5 Comments, RSS

 1. Annelies augustus 24, 2015 @ 7:04 pm

  Oh wat leuk! Ik ben een oud leerling van het Cibap in Zwolle (afgestudeerd in 2009). Ik heb daar echt een superleuke/leerzame tijd gehad. Ik vind het wel heel leuk om een eerstejaars Cibapper te volgen dus ik kom eens wat vaker buurten. Liefs, Annelies

  • studiobabsie augustus 24, 2015 @ 7:12 pm

   Wat leuk om te horen!! En wat leuk dat je op het Cibap hebt gezeten, vind het zelf ook echt een super leuke school!

 2. Hannah Basiliades januari 17, 2016 @ 3:18 pm

  Aangename blog! 🙂

 3. […] Over StudioBabsie […]

 4. Marrit mei 3, 2016 @ 6:19 pm

  Hier nog een oud leerling van het Cibap! De tijd op het Cibap vond ik elke dag een feestje, de hele dag doen wat je leuk vind. Een beter opleiding bestaat er niet. Soms mis het nog wel een beetje. Ik heb mijn diploma in 2012 gehaald.

  Groetjes Marrit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*