Over StudioBabsie

Bijna vakantie! | StudioBabsieHallo, mijn naam is Babette van Huis, 20 jaar en het gezicht achter Studio Babsie. Mensen die mij langer kennen, noemen mij vaak, Babs of Babsie, stiekem moet ik toegeven dat ik misschien wel beter luister naar mijn bijnaam, dan mijn eigen naam. Goede reden om het te gebruiken als werknaam, toch?!

Kringloopwinkels zijn bij mij niet veilig!

Het liefst ben ik hele dagen bezig met styling en fotografie, mijn hart gaan dan ook sneller kloppen van mooie plaatjes. Kringloopwinkels zijn bij mij niet veilig, ik struin ze het liefst elke dag af, opzoek naar dat ene mooie product. Die mooie producten laat ik terug komen in mijn styling.

Tijd voor een studie.

Afgelopen drie jaar heb ik gestudeerd aan het Cibap in Zwolle, waar ik de opleiding Vormgever Productpresentatie volgde. Een styling opleiding die vooral gericht was op winkelinrichting en etaleren. Hier heb ik veel kunnen leren op dat gebied maar vooral mijn passie voor fotografie styling gericht op interieur ontdekt.

Een creatieve duizendpoot die graag doet wat ze leuk vind..

Behalve styling, gaat mijn hart ook sneller kloppen van inspirerende fotografie en mooie grafische ontwerpen. Ik ben een duizend poot die graag alles doet wat ze leuk vind. Zo begin ik aankomend jaar met twee cursussen voor fotografie & grafische vormgeving aan Akademie Vogue in Amsterdam en stiekem al weer plannen voor een tweede opleiding gericht op styling.

“A happy place for inspiration”
Mijn blog is het plekje waar ik kan oefenen met al mijn passies en waar ik vooral ‚a happy place for inspiration’ probeer te creëren. Verschillende onderwerpen kun je daar voorbij zien komen, van recepten tot zelfmakers.
Mooie beelden creëren voor jou!
Naast mijn eigen blog, help ik ook jouw graag met het creëren van mooie beelden. Met Studio Babsie richt ik mij op de kleine ondernemer, webshops, kleine winkels gericht op interieur & lifestyle. Vaak de bedrijfjes die geen tijd hebben voor eigen beelden. Herkenbaar? Ik ga met alle liefde voor jou aan de slag!
Ik krijg van een berichtje een blij gezichtje.
Ben je geïnspireerd of wil je graag samenwerken? Dan kun je mij mailen via, info@studiobabsie.nl. Of het nu gewoon een klein berichtje is of een leuke samenwerking, ik krijg van elk berichtje een blij gezichtje! 😉

 

Fijne dag!

Liefs, Babette

5 Comments

 • Reply
  Annelies
  augustus 24, 2015 at 7:04 pm

  Oh wat leuk! Ik ben een oud leerling van het Cibap in Zwolle (afgestudeerd in 2009). Ik heb daar echt een superleuke/leerzame tijd gehad. Ik vind het wel heel leuk om een eerstejaars Cibapper te volgen dus ik kom eens wat vaker buurten. Liefs, Annelies

  • Reply
   studiobabsie
   augustus 24, 2015 at 7:12 pm

   Wat leuk om te horen!! En wat leuk dat je op het Cibap hebt gezeten, vind het zelf ook echt een super leuke school!

 • Reply
  Hannah Basiliades
  januari 17, 2016 at 3:18 pm

  Aangename blog! 🙂

 • Reply
  De HomeDeco binnenkijken app - STUDIO BABSIE
  maart 11, 2016 at 6:01 am

  […] Over StudioBabsie […]

 • Reply
  Marrit
  mei 3, 2016 at 6:19 pm

  Hier nog een oud leerling van het Cibap! De tijd op het Cibap vond ik elke dag een feestje, de hele dag doen wat je leuk vind. Een beter opleiding bestaat er niet. Soms mis het nog wel een beetje. Ik heb mijn diploma in 2012 gehaald.

  Groetjes Marrit

 • Laat een reactie achter