Blog Samenwerking Uncategorized

Een mobielhoesje, onderwerp van gesprek..?!

Mobiele telefoon.. Ik leg hem bijna altijd op de kop naast me neer, of het nou thuis is of ergens anders. En aangezien een mobiel vaak iets is wat je altijd bij je hebt is het eigenlijk misschien wel een leuk idee om op die manier je eigen werk te laten zien.. Daarom vond ik het tijd worden voor een echt, Studio Babsie mobielhoesje!

Nieuwe plannen.

In het vorige artikel, kon je al wat meer lezen over al mijn plannen en de projecten waar ik mee bezig ben. Eigenlijk al mijn plannen en projecten doe ik onder de naam Studio Babsie. Hoogste tijd voor een echt Studio Babsie hoesje, toch?!

Het hoesje, van smartphonehoesjes.nl, is een stevig hoesje met een bumper eromheen, wat ik zelf altijd erg fijn vind vast houden. Maar ook als je mobiel een keer valt, heb ik het gevoel dat het hoesje goed beschermd wordt.

Ontwerp het zelf!

Voor de achterkant heb ik zelf een ontwerp gemaakt met eigen foto’s en mijn logo wat ik ook zelf ontworpen heb. Bij de foto’s heb ik gekeken naar onderwerpen die mij aanspreken en die onder andere terug komen op mijn blog, interieur, recepten & inspiratie. Door het materiaal van het hoesje vallen sommige foto’s iets anders uit, maar van een afstandje valt dit niet op en geeft het een heel leuk geheel!

Onderwerp van gesprek?!

Na het maken van de foto’s, heb ik het hoesje gelijk om mijn mobiel gedaan. En wat krijg je dan leuke reacties! Eigenlijk zou ook jij dit eens moeten proberen, want bij elke volgende afspraak die je hebt, of het nou een verjaardag is, school, werk of iets anders, het moment dat de ander jouw mobiel op tafel ziet liggen, gaat het gesprek sowieso over je mobielhoesje. Afgelopen week heeft het me al een paar leuke gesprekken opgeleverd, iedereen is heel enthousiast, wil het graag zien en misschien nog wel het belangrijkste ze willen het verhaal weten over, in mijn geval, Studio Babsie. Goede reclame toch?! ­čśë

Het mobielhoesje komt van de site. smartphonehoesjes.nl, waar ze onder andere ook nog leuke andere hoesjes verkopen, maar dus ook de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken.

***

Voor dit artikel werkte ik samen met smartphonehoesjes.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter