Blog Dailylife

Mededeling en dagelijkse foto’s

bloemenplukke15AUGUSTdiamondDe titel vertelde het al een beetje, maar een mededeling dus en gelukkig nog weer veel gezellige foto’s van dagelijkse dingen op mijn kamer! Klik op ‘lees meer’ om de foto’s en de mededeling te kunnen zien.

Zoals jullie misschien wel wisten had ik afgelopen weken zomervakantie! En dit was goed te merken want ik heb nog nooit zolang en frequent geupload! Ik moet zeggen dat ik in deze weken ook echt de liefde voor bloggen (zeg je dit zo?! haha) heb ontdekt. Nou had ik mijn blog natuurlijk al wel een tijdje, maar afgelopen weken/maanden ontdekte ik pas hoe leuk ik het vond. Ondanks dat het veel tijd kost heb ik afgelopen weken, elke keer weer met veel plezier artikelen gemaakt! Dat ik meer bezig was met mijn blog zorgde er ook voor dat er meer bezoekers maar ook meer reacties kwamen. Wat was het leuk om elke keer weer jullie vrolijke reacties te lezen, ik word zo vrolijk als jullie reageren op een artikel, dat maakt me hele dag weer goed!!

slingermakenMaar helaas moet ik gaan meedelen dat het aankomende weken hier wat rustiger gaat worden. Want maandag is het weer zover en is de vakantie voorbij, alleen dit jaar begin ik niet gelijk met school maar met een half jaar stage.
Doordeweeks zal ik gaan stage lopen bij de H&M en hoop dat ik hiernaast ook mijn bijbaantje nog kan doen en als dat nog niet genoeg is wil ik ook nog bezig met mijn rijbewijs, haha. Super leuk natuurlijk allemaal, maar dat betekend wel dat mijn dagen wat drukker gaan worden en dat ik waarschijnlijk iets minder tijd zal gaan hebben voor het bloggen.

Ik had eerst bedacht om 1 artikel per week te plaatsen, maar na een ‘preek’ van mijn moeder heb ik besloten om maar geen eisen te stellen en gewoon te kijken wat ik wel of niet kan doen voor de blog. Ik vind het wel heel jammer maar hoop tussendoor toch nog wat van mij te kunnen laten horen hier op de blog. Hoop dat jullie het begrijpen en mij niet teveel gaan missen, haha ; )

Voor vandaag dus een paar gezellige foto’s die hopelijk deze grijze regenachtige dag weer wat opvrolijken.. De slinger op de derde foto maakte ik trouwens zelf voor iemand, die dit besteld had bij mij!

happyplacescrabble

4f1ad-liefs2bbabette

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  itsagoldsky
  augustus 16, 2015 at 1:37 pm

  Veel succes het komende jaar!

 • Reply
  Thera
  augustus 16, 2015 at 5:45 pm

  Heel jammer dat je minder gaat posten, maar wel heel erg leuk allemaal! En OMG die papieren-bootjes-slinger zo zo zo ontzetten leuk! Heel veel plezier lieve Babette! xo

 • Reply
  Deisy
  augustus 18, 2015 at 8:04 am

  Wat ontzettend leuk dat je een nieuwe fase in je leven gaat beginnen en toch wel iets spannends 🙂 Ik weet zeker dat wat betreft bloggen het helemaal goed gaat komen en dat je wel een weg gaat vinden om het allemaal werkbaar te maken 🙂 X

  • Reply
   studiobabsie
   augustus 18, 2015 at 6:27 pm

   Ah wat een lieve reactie dankjewel!! Zo’n reactie maakt je hele dag weer goed hihi 😉

 • Reply
  iliveformydreams.com
  augustus 20, 2015 at 10:43 am

  Heel erg veel succes gewenst! Spannend (en leuk!)

 • Reply
  fleursophia
  augustus 21, 2015 at 7:32 pm

  School en stage gaan natuurlijk voor! Succes in iedergeval! 🙂

  http://www.fleursophia.com

 • Laat een reactie achter