Blog maandoverzicht

Maandoverzicht: september 2016

Helemaal in het begin, toen ik net begon met bloggen, plaatste ik elke maand een overzicht van alle instagramfotos van die maand. Na een tijdje ben ik daar mee gestopt. Maar vandaag wil ik het maandoverzicht weer nieuw leven in blazen. Een nieuw maandoverzicht met een kijkje achter de schermen en verschillende tips. Kijk je mee, wat ik afgelopen maand, september deed?

img_3616Afgelopen maand was een drukke maar leuke maand! Na drie weken zomervakantie, wow wat lijkt dat al weer ver weg he, begon ik weer met stage lopen. De eerste week had ik geluk en was ik zelfs nog een dagje vrij. Ik sliep uit, deed sochtens nog wat dingen voor mijn blog en ging langs de ikea voor een nieuw vloerkleed voor op mijn kamer. Want die blauwe vloer op de foto’s links moest snel verstop worden. ; )

September was ook de maand, waarin ik te horen kreeg dat ik genomineerd was voor de Vtwonen Meet the blogger award! Wauw wat kreeg ik een hoop leuke, maar vooral lieve reacties, bedankt! Afgelopen zaterdag was de prijsuitreiking, helaas niet gewonnen, maar eigenlijk waren alle reacties al een cadeautje opzicht! De foto rechts gebruikte ik op instagram om bekend te maken dat ik genomineerd was, als een kind zo blij! De foto is gemaakt door Beate van Beetjehome.img_3638img_3695De eerste weken van september heb ik nog even goed genoten van het mooie zomerse weer. Zo ging ik twee avonden na een dag stage richting het strand. Het voordeel van dat ik nu in Haarlem woon, je bent zo op het strand! img_3727img_3715Twee weken geleden ging ik samen met Szaar richting Arnhem voor een bloggersmeeting van Laura’sblog. Sarah en ik besloten om voor de meeting nog even de stad in te gaan en een winkel te gaan fotograferen. Uiteindelijk kozen we voor Loft, binnenkort zal ik de foto’s hier nog delen..smoothie-snorfestivalimg_3877Het weekend daarop ging ik samen met Sarah op pad richting Utrecht voor het jaarlijkse snorfestival wat dit jaar plaats vond in de ‘snorfabriek’. Ik schreef er meer over in dit artikel. Op het snorfestival volgde ik een workshop in de kas van Flow, bij Lisa en Monique.

September had een hoop leuke dingen, drukke weekenden, met veel events en dingen voor de blog, maar stuk voor stuk allemaal hele leuke dingen! Het leek me leuk om in het maandoverzicht niet alleen een kijke achter de schermen te geven, maar ook tips of bijvoorbeeld een overzicht met de meest gelezen artikelen van deze maand. Dus hieronder een overzicht..


Meest gelezen artikelen van deze maand:

maandoverzicht-best-gelezen
  1. Sukha Amsterdam, een inspirerende hotspot. Zeker een bezoekje waard als je in Amsterdam bent.
  2. Het thema van deze maand voor Urban Jungle Bloggers was, ‘plantenselfie’. Ik deelde mijn plantenselfie, in dit artikel.
  3. Ook vorige maand, augustus werden weer een paar ‘lucky shots‘ gemaakt, foto’s die blog net niet haalde.
  4. Een bezoekje aan het snorfestival kon dit jaar niet ontbreken, en ook mijn camera ging mee.

Wat vind jij van een overzicht iedere maand op studiobabsie.nl, ja of nee? Laat het me weten in de comments, ik ben heel benieuwd..

***

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter