Blog maandoverzicht

Maandoverzicht: november 2016

Pff, de weken vliegen voorbij ook november is alweer afgelopen. Het is alweer 2 december en dus mijn verjaardag! Van de week kwam ik eracht dat ik vorige jaar op mijn verjaardag bekend heb gemaakt op mijn blog dat ik een eigen domein had. Ik dacht dat het al veel langer was, maar dus nog maar een jaar! Ik dwaal af , het is vandaag namelijk weer tijd voor een maandoverzicht, waarin ik laat zien wat ik afgelopen maand allemaal deed, kijk je mee?

img_4499Wachten op het station om richting Amsterdam te gaan om nog wat dingetjes te shoppen voor het tv-progamma van VTwonen voor stage.. Schilderen voor een projectje voor de blogimg_4529Een avondje op mijn kamer in Haarlem, volgens mij begin ik dezelfde verslaving als mijn moeder te krijgen, kaarsjes.. ;pimg_7257x2Post met een cadeautje maken voor een goeie vriendin!img_4567Doordeweeks was ik weer druk op stage, waar ik onderandere het plaatje links maakte. Vrijdagochtend, met een weekendtas richting stage om daarna weer door te kunnen richting Zwolle. Maar wel hele mooie herfstkleuren zo bij elkaar..img_4672Een zelfmaker voor StyleCookie, mijn stagebedrijf. Met Beate bijkletsen en natuurlijk een taartje eten, we hadden elkaar sinds begin van de stages niet meer gezien, avonds gingen we samen naar Douwe Bob!img_4683Concert van Douwe Bob. Speculaasmuffins maken, het recept liet ik hier al zien.img_4706Labels maken van stof, voor de sinterklaas inpaktips. Afgelopen zondag, een rondje skeeleren. Ook deze maand ging ik een keer skeeleren over de dijk bij Zwolle, heel leuk om weer is te doen!

Ook deze maand heb ik nog een overzicht met de meest gelezen artikelen van deze maand


Meest gelezen artikelen van deze maand:

maandoverzicht-best-gelezen-nov1. Heel leuk om te zien dat het maandoverzicht van deze maand op nummer 1 stond! Zelf twijfelen ik over het maandoverzicht of dit een blijvend iets moet zijn of niet.. Maar blijkbaar word het goed bekeken!
2. Vorige maand zat bij de Flow een ‘bladerbloekje’, zo leuk dat ik er een blog over schreef.
3. Inpaktips om je sinterklaascadeaus op een volwassen manier in te kunnen pakken.
4. Een artikel van al heel lang geleden, maar blijft blijkbaar populair..


De dagen vliegen voorbij, we gaan gewoon alweer richting kerst, maar eerst mijn verjaardag en sinterklaas.. Hoe was jullie maand, vinden jullie het ook zo snel gaan?

***

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Debbie
  december 2, 2016 at 11:03 pm

  hartelijk gefeliciteerd alvast!:) wat ziet jouw kamer er gezellig uit in Haarlem! sfeervol ook met dat kleed: the souks? misschien tijd voor een roomtour? ben zo nieuwsgierig

  liefs

 • Reply
  Rensina Steursma
  december 3, 2016 at 10:24 am

  JAAA eens met Debbie ^
  Ik wil ook een roomtour van je Haarlem kamer…
  Zo benieuwd ­čÖé

 • Reply
  Sabine
  december 3, 2016 at 10:44 am

  Wat n super mooie foto’s allemaal!

 • Laat een reactie achter