Blog Dailylife maandoverzicht

Maandoverzicht: december 2016

HAPPY NEW YEAR!! Allereerst voor iedereen een heel gelukkig nieuwjaar, dat we er maar weer een mooi en creatief jaar van maken! Vandaag blik ik nog even snel terug op afgelopen maand en daarna kunnen we fris en fruitig beginnen aan een heel nieuw (blog) jaar!

Begin december was ik jarig en kreeg ik eindelijk mijn cadeau, een racefiets. De racefiets hadden we twee maanden daarvoor al gekocht, maar moest al die tijd in de schuur staan, wachtend tot mijn verjaardag. De dag daarna gelijk een rondje gefietst samen met mijn broertje, die afgelopen zomer een racefiets had gekregen voor zijn verjaardag. Sinds dien leek mij een racefiets ook wel wat.. De foto rechts maakt ik op een zondag ochtend, toen alles er heel mooi wit gevroren bijlag. Mijn stuur van de racefiets had ik iets veranderd, daarna nog even snel uittesten voordat het donker werd. Een klein rondje over de dijk bij Zwolle, zo mooi dat uitzicht!
Vrijdag 2 december was mijn verjaardag, die dag was ik nog in Haarlem. Mijn moeder was zo lief om mij ’s ochtends vroeg te verrassen en om half 8 al voor mijn deur te staan in Haarlem!! ;0 Zo lief, ze had zelfs ontbijt mee genomen. Dit lekkere yoghurt ook, maar die at ik een paar dagen daarna op.Sarah kwam nog even langs voor mijn verjaardag. Ik kreeg onder andere deze leuke cadeautjes! Doordeweeks weer druk op stage. Zo schilderde ik het bureautje links voor een productie.
Rechts, nieuw koffiezetapparaat op stage uitproberen en druk met een zelfmaker!Bij het schilderen van een zelfmaker voor stage, gebeurde dit in een pakje met water.
‘S avonds op de bank in mijn kamer in Haarlem, kerstkaartjes maken en schrijven.
Fietsend door Haarlem in het donker, zag ik deze leuke lichtjes!
Het laatste weekend had ik op vrijdag geen rijles. Normaal gesproken ga ik vrijdag altijd terug richting Zwolle voor rijles, maar omdat ik een keer geen les had, besloot ik om tot zaterdag in Haarlem te blijven. Mijn moeder en broertje kwamen gezellig langs. Foto rechts maakte ik toen ik aan het wachten was op het station in Haarlem.
Samen met mijn moeder en broertje uitwaaien op het strand bij Bloemendaal aan zee. Kerst vierde ik thuis met het gezin in Zwolle. De poster links van de kerstboom kreeg ik op stage als kerstgeschenk van HKliving. Paste mooi bij mijn eigen gemaakte wandkleed.Afgelopen week, was ik een weekje vrij. Samen met mijn moeder ging ik nog even langs een kringloop, waar ik onder andere een leuk tafeltje scoorde, maar ook een sjaal, schaar en boekjes met mooie vormgeving.Ik liep even door de stad in Zwolle en zag toen het tentje links, kende ik nog niet.. Ik maakte snel een foto en appte de foto naar een paar vriendinnen, om de volgende keer in Zwolle dat tentje uit te proberen.  Op het laatste moment bestelde ik toch nog maar even snel een agenda bij Daily Poetry en kreeg heel lief een hangschreven kaartje. Maakt een bestelling zo veel leuker! Ik twijfelde al een hele tijd over de agenda, maar vond hem eigenlijk iets te duur, maar toen ik nergens een leuk kon vinden, toch maar de knoop door gehakt. Een goede keuze want het is echt een mooie agenda!

Door het maken van dit maandoverzicht, kom ik erachter hoe veel ik eigenlijk deze maand gedaan heb. Een hoop leuke dingen! Aankomende maand heb ik nog drie weken stage en dan is helaas het halfjaar stage al weer afgelopen en moet ik weer naar school.. Dus nog even genieten van de laatste weekjes!!

***

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Henrieke
    januari 6, 2017 at 5:59 am

    Dat ziet er uit als een heel leuke en gezellige maand! Race fietsen lijkt me ook heel tof, dat ga ik ook eens proberen. Fijne maand!! 🙂

  • Laat een reactie achter