Blog Dailylife Lucky shots

Lucky shots juli *

In april deed ik al een keer een rondje met ‘Lucky shots‘ Oftewel foto’s die een blogartikel net niet haalde. Vandaag heb ik weer een paar mooie plaatjes voor jullie en is het gelijk een soort van bijklets artikeltje geworden.

Want afgelopen weken kwam er even niet zoveel online of eigenlijk niks online. In het laatste artikel vertelde ik over de laatste loodjes voor school en ook over het plan om op kamers te gaan! De laatste loodjes voor school zijn voorbij, want gister hadden we dan echt de laatste opdracht. Om eerlijk te zijn voelt het nog helemaal niet zo en heb ik het idee dat ik volgende week gewoon weer naar school moet.

Dit jaar ga ik ook met een vriendin op vakantie, we gaan gezellig samen een paar dagen naar Texel. Stiekem heb ik hier wel heel veel zin in! We hebben vooral veel leuke plannen om te fotograferen, dus hier zullen jullie misschien nog wel een paar mooie plaatjes van voorbij zien komen, hier op de blog of op instagram. (wil je op de hoogte blijven en alle leuke plaatjes voorbij zien komen, volg me dan op instagram)

pilea50 mm lensVan de week kwam een nieuwe camera lens binnen die ik had besteld. Ook ik kon niet achter blijven als blogger en ben nu in het bezit van een 50mm lens, yeah! De lens gaat natuurlijk ook mee naar Texel, genoeg tijd om de lens uit te proberen. De twee foto’s hier boven waren de eerste probeersels.. foodstyling workshop Quaker foodstyling workshop Quakerfoodstyling workshop QuakerSamen met Beate van de blog, BeetjeHome ga ik op vakantie, maar afgelopen vrijdag gingen we alvast gezellig samen een dagje naar het festival, share a perfect day. Een hele gezellig dag, waar we onder andere een workshop foodstyling deden bij de stand van Quaker. Kringloopvondsten juliAfgelopen weken kon een bezoekje aan de kringloop natuurlijk ook niet ontbreken. Ik ging eigenlijk voor een leuke ouderwets bloemenschoteltje voor mijn lang leve de zomerswap pakketje, maar ik kwam ook met een paar dingen voor mezelf thuis. Binnenkort zal ik hier laten zien wat er precies allemaal in mijn pakketje zat en wat ik maakte.Kringloopvondsten juliKringloopvondstenDe onderzetter in de foto hierboven kocht ik als cadeautje voor mijn moeder. Is hij niet leuk?

Dit waren weer een paar ‘lucky shots’ met dingen die ik afgelopen dagen deed. Zo zijn we weer een beetje bijgeklets en hoop ik aankomende weken weer wat meer, hier te kunnen plaatsen aan artikelen. Hebben jullie verder nog leuke vakantieplannen?

***

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ageeth Mooij
  juli 9, 2016 at 1:37 pm

  Jij noemt het lucky shots, maar wij zien je oog voor schoonheid, styling en smaak.

 • Reply
  Rowan
  augustus 18, 2016 at 6:09 am

  Wat een prachtige foto’s! Hier kan ik echt van genieten!

 • Laat een reactie achter