Blog Lucky shots

lucky shots augustus *

Ondanks dat het alweer drie dagen september is, hier nog een paar ‘lucky ‘shots’ van augustus. Foto’s die de blog net niet haalden, maar te leuk zijn om niet te delen.

Want wat was augustus een heerlijke maand, zoveel leuke dingen gedaan! Zo begon mijn nieuwe stage, genoot ik daarna nog even van de laatste drie weken zomervakantie en deed ik een hoop leuke dingen in die weken.kamer-early-dewbloemen-plukkenbureautweeAfgelopen weken kon ik genieten van mijn laatste drie weken zomervakantie. In de vakantie heb ik alvast 2,5 week meegelopen bij het bedrijf waar ik stage loop en daarna had ik dus weer zomervakantie. Omdat ik voor mijn stage op kamers ben gegaan in Haarlem, kwam ik in de vakantie weer thuis in Zwolle. Eenmaal thuis kon ik het niet laten om aan de slag te gaan met mijn kamer. Zo waren er wat klusjes die al heel lang gedaan moesten worden, een kastje ophangen (het blauwe houten kastje in de foto hierboven, ook een kringloopvondst), maar ook maakte ik eindelijk het project prikbord af. Tijdens het klussen en rommelen op mijn kamer besloot ik dat het ook wel weer eens tijd was voor een nieuwe kleurtje en verfde ik een (kasten)wand in de kleur, ‘early dew’. Samen met wat nieuwe accessoires en kringloopvondsten, voelde mijn kamer opeens weer heel gezellig en als nieuw!plankdetail-kastjedetail-plantenkastje-kamerbord-studiobabsie-illustratieDe vaasjes in de foto hierboven maakte ikzelf. In de kringloop vond ik een setje reageerbuisjes, samen met een zwart elastiek werden dit twee vaasjes.

Dit waren een paar ‘lucky shots’ van de maand augustus. Al met al een gezellig maar geslaagde maand. Hoe was jullie maand augustus?

***

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Benthe
  september 3, 2016 at 11:42 pm

  Wauw, die typmachine is echt geweldig!!

 • Reply
  Marinda Limburg
  september 5, 2016 at 7:42 am

  Wat ziet het er leuk uit! Naar welke kringloop ga jij altijd in Zwolle?

  • Reply
   Babette
   september 5, 2016 at 6:34 pm

   Dank je wel! Ik ga in Zwolle naar verschillende kringloopwinkels, maar waar ik vaak kom is ‘Stichting kringloop Zwolle’ aan de nieuwe veerallee.

 • Reply
  Sanne
  september 6, 2016 at 2:50 pm

  Wat leuk dat je deze foto’s deelt! Ik ken dat wel, foto’s die leuk zijn maar niet op m’n blog zijn gekomen, en daardoor een beetje random zijn. Soms prop ik ze in andere posts, maar daardoor worden de berichten ook soms wat rommelig vind ik, haha. Des te leuker dus, zo je foto’s laten zien! En deze vind ik trouwens ook nog heel mooi bij elkaar passen :).
  Liefs

 • Laat een reactie achter