Blog Geen categorie

Liebsteraward

liebsterawardWauw! Door Sarah van Szaar ben ik genomineerd voor de liebsteraward. Vind het echt een compliment om voor zo iets genomineerd te mogen worden en daarnaast gelijk een leuke manier om andere blogs te leren kennen! Maar ik zal eerst is even uitleggen wat het precies inhoud, want misschien kennen jullie het wel niet eens… Liebster Award is een virtuele prijs voor beginnende bloggers om de persoon achter de blog te leren kennen, maar ook nieuwe blogs te leren kennen en ontdekken!

Sarah heeft 11 vragen voor mij bedacht die ik in dit artikel zal beantwoorden.

wat-leukstaanbloggen Dat je alles zelf moet doen van foto’s maken, tot tekst bedenken of bewerken. Dit vind ik echt één van de leukste dingen, want op deze manier leer ik ook nog is veel over deze onderwerpen! En als een artikel dan klaar is, is het nog leuker om allemaal vrolijke reacties van jullie te krijgen! Dat zorgt voor nog meer motivatie, om door te gaan!! Dus laat zeker weten wat je vind van een artikel! ; )

in5woorden Perfectionistisch, creatief, gevoelig, vrolijk & ambitieus. favorietegerecht3 oeh moeilijk, ik vind eigenlijk bijna alles lekker, maar als ik dan moet kiezen ga ik voor wraps of vis met sla en stokbrood, ook een perfecte combi!4 Doordeweeks ben ik vooral te vinden op school, ik studeer aan het Cibap in Zwolle. Op dit moment loop ik voor mijn opleiding stage bij de H&M. Verder werk ik ook nog bij de Hema in de horeca. Dit zijn voornamelijk de dingen waar ik mee bezig ben als ik niet blog. 5 Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel veel muziek luister, maar als, dan luister ik graag in de stijl van het programma ‘de beste singer songwriter’. Of zoals op dit moment Ed Sheeran, met thinking out loud of tenerife sea.6 Dit zijn voornamelijk de kleinte dingen. Zoals rommelen op mijn kamer, een goede buit bij de kringloop of van mooi weer kan ik ook erg genieten. 7 Vroeger las ik altijd veel boeken, maar tegenwoordig heb ik daar niet echt de tijd meer voor en zijn het vooral tijdschriften die ik lees. Wel heb ik laatst weer een boek gekocht, namelijk het boek van Zilverblauw, Shoot.8 Wow wat een mooie maar ook moeilijke vraag. Eigenlijk zijn er veel meer dingen te kiezen, maar één van de mooiste momenten was denk ik toch wel de toelating op het Cibap (de school waar ik nu studeer).
9 oeh ook moeilijk, ik vind er eigenlijk heel veel mooi. Zo heb ik op pinterest een heel bord vol met allemaal mooie quotes! Maar er zijn er twee die me vaak bij blijven, ‘Make today Happy’ & ‘Do what you love, love what you do!’10 Het vliegen hoeft van mij niet, haha, ik zou liever rond willen reizen met een oud volkswagenbusje, maar één van de steden waar ik nog wel een keer graag heen wil is Kopenhagen, maar Berlijn lijkt me ook wel wat! 11Haha dat is Instagram kijken! Ik ben echt een beetje verslaafd aan instagram, zo leuk om elke keer weer alle foto’s te bekijken.

En dit waren alweer de 11 vragen van Sarah aan mij, ook ik heb  11 vragen bedacht voor de volgende..

 1. Waarom ben je een blog begonnen?
 2. Op welk blogbericht ben je het meest trots?
 3. Wie of wat inspireert jou?
 4. Omschrijf jezelf in 5 woorden.
 5. Wat doe je het liefst op een vrije dag?
 6. Is er iets wat je graag zou willen leren?
 7. Welke quote beschrijft je het best?
 8. Als je moet kiezen: nooit meer bloggen of nooit meer foto’s maken?
 9. Wat is je favoriete tijdschrift?
 10. Hoe ziet jouw werkplek eruit?
 11. Wat is het eerste wat je doet in de ochtend als je wakker bent?

En nu is het aan mij om een andere blogger te selecteren voor de Liebster Award. Ik wil de Liebster Award doorgeven aan Nicky van it’s me cocorosie.

dowhatyoulove

***

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  astrid
  oktober 16, 2015 at 12:15 pm

  Wat leuk! Mijn post hierover komt vanmiddag online 🙂

 • Reply
  rensinasteursma
  oktober 17, 2015 at 5:59 pm

  Wat leuk om te lezen!
  Ga hem ook gauw invullen… Moet het nog steeds doen.
  Fijn weekend!

 • Laat een reactie achter