Lente in een blikje #2

voorjaarsbolletjes

Het leuke aan de lente vind ik dat overal weer de voorjaar bolletjes te zien en te koop zijn. Afgelopen dagen had ik meer een herfst dan een lente gevoel met al die regen, dus  ik vond het wel eens tijd worden om de lente naar binnen te halen met een paar voorjaarsbolletjes! Vorig jaar liet ik rond deze tijd ook al een keer dit idee zien, maar door de overgang op een nieuwe domein zijn niet alle artikelen meegegaan naar StudioBabsie. Een goede reden om hem dus nog een keer te maken toch?!

voorjaarbolletjeslenteineenblikjeInplaats van heel gewoon een bloempotje te gebruiken, gebruikte ik Chinese theeblikjes. Ik vond ze allemaal een keer bij de kringloop. Het begon ooit met één, maar langzamerhand is het een kleine verzameling geworden. Perfect voor een paar voorjaarsbolletjes dus!

En meneer flamingo kwam ook even kijken toen ik de foto’s aan het maken was.. 😉voorjaartheeblikjesvoorjaarsbolletjeslentelikje--lenteineenblikjeelenteblikje

***

10 Comments, RSS

 1. Saskia maart 6, 2016 @ 8:14 am

  Het ziet er super leuk en fleurig uit! Tof gedaan 🙂

 2. Anna maart 8, 2016 @ 10:15 pm

  Ohhh, hoe leuk is dit <3. Sowieso ben ik echt dol op ouderwetse blikjes. Tof idee!

  • Babette maart 9, 2016 @ 6:45 am

   Dankjewel voor je lieve reactie! En de blikjes zijn inderdaad heel leuk en je kunt ze ook op zoveel manier gebruiken! 😉

 3. Sarah maart 9, 2016 @ 5:47 pm

  Wow, dit is zo slim. Aan zulke dingen denk ik zelf nooit. Haha. Super idee! Ik moet dringend ook eens naar de kringloopwinkel 🙂

  • Babette maart 9, 2016 @ 8:17 pm

   Ah dankjewel en stiekem heel leuk om te horen, want dit is ook wel een beetje de reden waarom ik dit soort artikels doe! 😉

 4. Arjanne maart 9, 2016 @ 8:09 pm

  Ahhh wat een tof idee!! Die blikjes maken de bloemen (of nouja, toekomstig bloemen 😉 nóg vrolijker! Van die vrolijke blikjes zijn eigenlijk altijd leuk! liefs

  • Babette maart 9, 2016 @ 8:17 pm

   Dankjewel en inderdaad, wordt er zelf ook erg vrolijk van!

 5. sammie maart 16, 2016 @ 1:25 pm

  Leuk om ze zo in een blikje te zetten ipv een standaard planten potje! Mooie foto’s ook!

 6. Rowan - sillysis.nl maart 23, 2016 @ 11:04 pm

  Wat ziet dit er lief en gezellig uit zeg!

 7. Myrthe Israel maart 24, 2016 @ 8:30 pm

  Wat een ontzettend leuk idee! Geeft echt iets speels (in plaats van die truttige lenteboeketjes met bloembollen ;)! Heb nog nooit zo’n blikje zien liggen in de kringloop, maar ik ga mijn oogkleppen openhouden!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*