Kringloopvondsten #2

kringloop

Gisteren besloot ik om samen met mijn moeder een rondje kringloop te gaan doen. Ik vond zoveel leuke dingen dat ik het niet kon laten om alles te fotograferen. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te zien wat ik nu weer scoorde bij de kringloop..?!kringloopvondstenkringloopvondstennkringloopvondstHet toppunt van de vondsten is denk ik wel het ‘vlinderlijstje’. Ik zie ze vaak hangen bij woonwinkels, maar wel altijd met een hoog prijskaartje eraan.. Gisteren was een geluksdagje want ik vond dit lijstje verstopt in de kringloop en mocht het meenemen voor maar € 1,50! Ook de draad kandelaar op de foto hierboven was een kringloopvondst en ging voor een euro mee naar huis. Net zoals het zwarte houten huis, wat ook een kandelaar is.vondsten-kringloop-augustcactusEen houten lepen, schaar, glazen fles, gehaakt kussenhoesje en een boekje. Ook dit vond ik gisteren in de kringloop voor allemaal leuke kleine prijsjes!kringloopvondteenkringloopvondsten-cactusHet boekje, ‘gedoornde vrienden’ is een handboekje voor het kweken van cactussen, maar stiekem ging die mee omdat ik de kaft zo mooi vond! Tegenwoordig zien we overal, op blogs, in tijdschriften, in winkels cactussen voorbij komen, hoe leuk dat boeken van vroeger weer helemaal hip kunnen zijn!

O wat kun je toch blij worden van zo’n rondje kringloop met zoveel leuke vondsten! Stiekem was dit nog niet eens alles, want ook scoorde ik nog een heel leuk bloesje en een broek. Wat een gelukjes! Ik blijf het leuk vinden om al mijn gevonden ‘schatten’ te kunnen fotograferen en hier te laten zien, maar wat vinden jullie, vaker doen of niet? En waar ik ook heel benieuwd naar ben, gaan jullie wel eens naar de kringloop?

***

 

 

7 Comments, RSS

 1. Ingrid - 365 Miles to Paris augustus 7, 2016 @ 7:21 pm

  Ik zag je koopjes al op Instagram voorbijkomen, maar wat een goede score!

 2. Loïs augustus 8, 2016 @ 10:39 am

  Wat een leuke spullen! Ik ga soms ook wel eens naar de kringloop maar ik vind daar helaas eigenlijk nooit zulke leuke dingen als die jij vind…. Misschien kijk ik ook wel bij de verkeerde winkels 😉 Doe anders een keer een artikel over de beste kringloop winkels in heel Nederland, dat lijkt me echt leuk!

 3. Rensina Steursma augustus 8, 2016 @ 1:49 pm

  Wauwie wat veel mooie en prachtige vondsten allemaal!!
  Echt zo tof dat vlinderlijstje, daar ben ik wel een beetje jaloers op.
  En zo balen dat ik zelf bijna nooit iets leuks vind in onze kringlopen, toch maar eens in Zwolle proberen denk ik…

 4. Britt augustus 10, 2016 @ 7:30 am

  Wat leuk! Naar welke kringloop ga jij?

 5. Anouk augustus 10, 2016 @ 4:28 pm

  Ik ga wel naar de kringloop, maar voor de grotere items… misschien toch eens op de kleinere letten!

 6. TAT augustus 16, 2016 @ 6:05 pm

  kringloop inspiratie is altijd welkom!

 7. Rowan augustus 18, 2016 @ 6:05 am

  Wat een leuke spulletjes heb je gescoord! Ik vind het ook heel erg leuk om terug te zien in je interieur! Mooie foto’s.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*