Kerstcadeau inpakken + eerste video!

Het is alweer bijna kerst. Nog minder dan een week en dan staan de kerstdagen alweer voor de deur! Heb jij alle cadeautjes al in huis en heb je wel gedacht aan inpakpapier? Nee? Is ook helemaal niet nodig, want vandaag laat ik je een simpele maar leuke manier zien, hoe je zelf je eigen kerst inpakpapier kunt maken..

Dit heb je nodig:
* Wit papier (groot genoeg voor het cadeau)
* Fineliner
* Plakband
* Eventueel lint of touw

Hieronder is in een filmpje te zien hoe ik het inpakpapier maak en ook het cadeautje inpak. Of bekijk het filmpje hier, op youtube.

 

Een filmpje maken stond al heel lang op mijn lijstje om een keer te proberen. Gister ging ik aan de slag en tadaa, het eerste filmpje van StudioBabsie is een feit! Wat vind jij van het filmpje? Laat het me vooral weten, ben heel benieuwd!

***

One Comment, RSS

  1. Ingrid december 19, 2016 @ 2:28 pm

    Onwijs leuk!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*