Bij kerst, denk ik onder andere aan de zelfgemaakte koekjes. Maar moest eerlijk toegeven dat ik ze nog nooit zelf had gemaakt, haha oeps. Hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen en aan de slag te gaan.

Ingrediënten:
- 170 gram bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
- 1 tl gemberpoeder
- snufje zout
- 70 gram witte bastardsuiker
- 60 gram boter
- 70 ml schenkstroop
・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・



Voor het glazuur.
Vermeng poedersuiker met een paar druppels water. Versier de koekjes met het glazuur. Je kunt eventueel zelf een spuitzakje maken met een velletje bakpapapier. Draai het papier in een scherp puntjes, net zoals vroeger met de pijltjes, vul het spuitzakje en knip een klein stukje van het puntje af Maakt het nog iets makkelijker om de koekjes te versieren.
Streepjes, stipjes, ga lekker los!

Maak jij wel eens (kerst) koekjes? Ben je van plan om deze koekjes te maken of ben je misschien geïnspireerd tot iets anders. Laat het mij vooral weten. Deel een foto met #studiobabsie, tag mij of mail mij, het mag en kan allemaal. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Want, "van een berichtje krijg ik een blij gezichtje!
No Comments