Blog Dailylife instagramdiary

Juni in vierkante fotootjes *

juniinvierkantefotootjesVandaag heb ik weer een instagram-overzicht voor jullie en dit keer met wel heel veel foto’s!
De eerste helft van juni stond vooral in het teken van school, maar gelukkig heb ik gister officieel zomervakantie gekregen en kan ik nu heerlijk genieten van mijn vakantie!!  In het begin van deze maand begon ik ook met het werken bij de Hema. Wat gaat het alweer snel werk er dus alweer bijna een maand! Ondanks dat ik nog niet alles weet is het een super leuk baantje, waar ik erg blij mee ben!

Nu alle foto’s van deze maand zo bij elkaar staan, zie ik dat de geplukte bloemen wel vaak te zien zijn haha. Ik hou er van om overal weer (gratis) bloemen te kunnen plukken! ūüėČ ¬† Afgelopen week plukte ik ook weer een mooie bos bloemen, wat ervoor zorgde dat mijn hele kamer veranderd moest worden, gelukkig leverde¬†dat wel een paar mooie foto’s op, die te zien waren¬†in dit artikel!

Daarnaast had ik deze maand ook weer wat meer tijd om bezig te kunnen zijn met de blog en dat leverde weer een paar artikelen op, waaronder dit lekkere recept voor een zomers broodje! Wat vinden jullie, moet ik vaker een recept delen of niet en laat je ook weten als je het broodje gaat maken, zou het heel leuk vinden om te weten!!

Het was weer een drukke maar leuke maand en nu ga ik heerlijk genieten van mijn vakantie!  En jullie, hoe was jullie maand en hebben jullie ookal vakantie??

Liefs Babette

***

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  rensinasteursma
  juli 1, 2015 at 5:15 pm

  Wat weer een leuke snapshots!
  Vind het zo leuk hoe jij alles in een stijl weet te houden (je blog en IG).
  Dat vind ik nog wel eens lastig omdat ik zoveel mooi vind.
  Groetjes, Rensina

 • Laat een reactie achter