Blog Dailylife instagramdiary

Juli in vierkante fotootjes *

juliinvierkantefotootjesYeah we kunnen weer plaatjes kijken, want vandaag heb ik weer een instagram overzicht en deze keer van de maand juli! Wow, het zijn deze keer veel foto’s geworden! Naar mijn idee had ik helemaal niet zoveel geupload op instagram, maar niks is minder waar, want het zijn deze keer veel fotootjes! Dus laten we maar snel beginnen!

* In het begin van deze maand kwam het artikel online over snailmailen en hoe je daar mee kan beginnen. Ik was benieuwd of jullie dit ook interessant zouden vinden, maar gelukkige werd dit artikel heel goed ontvangen!!
* Trakteerde ik mijzelf op rolletjes washitape en een rol cadeaupapier van de nieuwe stationary-lijn van de Dille & Kamille.
* Stond ik in de flow weekly!
* knutselde ik veel deze maand en om dat ik dit zo leuk vond deed ik op instagram een oproepje, wie graag een vrolijke envelop wou ontvangen en daar kreeg ik een paar hele leuke reacties op! Dus besloot ik om 4 gezellige enveloppen te maken! Het leuke was dat er zelfs een paar een envelop terug wouden sturen, daar wordt je toch blij van?!
* Gaf ik mij op voor de swap van cocorosie
* Ging ik een dagje gezellig shoppen in Deventer
* En natuurlijk ging ik deze maand ook weer naar de kringloop en vond daar deze keer een doosje vol met leuke ‘wollabeltje’. Hier ga ik nog even wat leuks mee verzinnen..

Het hoogste punt van deze maand was denk ik wel mijn instagramfoto in de flowweekly en hoe was jouw maand, had je ook een hoogtepunt?

***

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  rensinasteursma
  augustus 1, 2015 at 9:01 am

  Mooi overzicht!!

 • Reply
  loesjezaakjes
  augustus 1, 2015 at 4:14 pm

  Wat fijn dat je in de weekly stond! *jaloers* maar het was ook terecht! knappe foto 🙂

 • Laat een reactie achter