Blog Inspiratie Samenwerking

Joie de vivre – sara.anne studio

De franse taal, ergens op de middelbare school, heb ik hierin les gehad. Maar ik en taal zijn geen goede match en om eerlijk te zijn die Franse taal was helemaal niks, haha oeps. Maar toch blijf ik het nog steeds een prachtige taal vinden. In de nieuwe collectie van sara.anne studio zijn nu ook kaartjes te vinden met prachtige franse teksten. Zo leuk dat ze behalve om op te sturen ook een plekje in het interieur verdienen. Hiermee ging ik aan de slag, kijk je mee..?

Kaartjes, officieel zijn ze natuurlijk bedoeld om op te sturen, maar zelf kan ik het nooit laten om ze een plekje te geven op mijn kamer!

Sara kende ik vooral van haar portretjes, heel heel lang geleden maakte ze er ook één van mij! Maar behalve die geweldige portretjes heeft Sara ook een leuke kaarten lijn, waar nu dus een nieuw franse lijn bij is gekomen! Van teksten als, C’est la vei, Trés bien, bisous, excusez moi. Te leuk toch?! 

Zo was ik drie weken geleden nog op Texel, met mooi weer en lijkt deze week de herfst al wel zijn intrede gedaan te hebben. Want wat een regen en wind, he?! Mogen die wollen dekens en kopjes thee, dan nu alweer te voorschijn komen? Ik besloot het maar te gebruiken als inspiratie voor deze foto’s en heb de wollen deken maar weer uit de kast getrokken. Wat tijdschriften maar ook wat franse details, zo deden die oude koffer, hoed en natuurlijk de streepjes trui me wel een beetje aan Parijs denken. Voeg daar ook nog eens als detail, ‘oud goud’ aan toe en tadaa een gezellig, fris hoekje om te zitten.

Wat vind jij van de nieuwe collectie met franse kaartjes van sara.anne studio?

***

 

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter