Blog DIY

Inpakken met StudioBabsie

Tijd voor een nieuw filmpje, inpakken met StudioBabsie! Eind december was vriendin Beate van de blog BeetjeHome jarig. Ik maakte onder andere een persoonlijk cadeautje en laat je in een filmpje zien, hoe ik alles inpakte, kijk je mee?!

Ik wilde graag een persoonlijk cadeautje geven, waarbij haar eigen foto’s gebruikt konden worden en besloot om zelf een kalender te maken.  In de kalender zijn foto’s terug te zien, die Beate zelf heeft gemaakt, maar ook momenten die we samen hebben gedaan.

De kalender maakte ik op een klembord van de Hema, die ik een likje verf gaf. Het pakketje maakte ik compleet met een leuk kaarsje/waxinelichtje en een luciferdoosje. Kennen jullie het luciferdoosje nog uit de vorige video?


***

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rensina Steursma
    februari 23, 2017 at 8:39 am

    Superleuk!!
    En wat een tof idee zo’n persoonlijke kalender 🙂

  • Laat een reactie achter