Blog Geen categorie

Hoogtepunten van 2015 op blog gebied!

Wow wat ging dit jaar snel he?! Afgelopen dinsdag keek ik al even terug op mijn favorieten artikelen van 2015! Maar er waren natuurlijk nog veel meer leuke dingen afgelopen jaar, vooral op het gebied van bloggen gebeurde er veel! In dit artikel kijk ik terug op de hoogtepunten en laat ik ook een paar foto’s zien die de blog dit jaar net niet haalde..

home2015Begin van dit jaar, op 24 april liet ik jullie weten dat ik overgestapt was op wordpress en dat ik verder ging onder een nieuwe naam, StudioBabsie! En nog steeds ben ik zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt, want het heeft het bloggen alleen maar leuker gemaakt!me15In juli was het eindelijk zover, ik kocht mijn nieuwe camera!! Ook dit was één van de beste beslissing van dit jaar! Nog steeds heb ik zoveel plezier van mijn camera, ik moet nog wel veel leren, maar daar wil ik zeker de komende tijd nog veel mee bezig gaan!nevergrowupDe zomer bracht veel leuke dingen, zo kwam ik erachter dat een instagram-foto van mij in één van de Flowweekly’s stond, wauw wat vond ik dit leuk om te zien!!

hipinderegen20152015 was op bloggebied echt een jaar voor alle ‘eerste keren’ Zo stond ik dus voor het eerst in een tijdschrift, kreeg ik mijn eerste samenwerking en schreef ik ook mijn eerste gastblog!
De samenwerking deed ik voor de webshop Hipinderegen, dit was dan ook de eerste keer dat ik zelf voor de camera ging inplaats van erachter! 😉liefs2-15Nog een leuke samenwerking dit jaar was samen met Anne, van de blog Ookannadoetdingen. Ik stuurde haar twee producten op van StudioBabsie voor een give-away. Je kunt trouwens tot vandaag nog mee doen aan deze give away, dus neem nog snel even een kijkje op haar blog!2015swapIk had het net al over de vele ‘eerste keren’ maar er was nog iets, namelijk het eerste blogpakketje dat ik mocht ontvangen.. Deze heb ik vorige week ontvangen en hier hebben jullie dan ook nog geen artikel van gezien, ik laat jullie nog even in spanning, maar als het goed is kan ik er volgende week wat van laten zien.. Gemeen he?! snorfestivalDit jaar bracht ik een bezoekje aan het snorfestival en de woonbeurs. Hopelijk kan ik in 2016 hier weer heen..2015 flamingomyhappyplaceMaar het hoogtepunt van dit jaar was toch wel in December, toen StudioBabsie overstapte op een eigen domein. Ik was zo blij toen ik jullie dit leuke nieuwetje en de nieuwe layout kon laten zien, hopelijk is dit ook het begin van een nog leuker blogjaar, hopelijk komen er nog veel meer hoogtepunten en leuke samenwerking. Ik heb in iedergeval weer zin in het nieuwe jaar, op naar 2016!!

En voor jullie allemaal a happy new year!

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ageeth Mooij
  december 31, 2015 at 6:23 pm

  Ik geniet mee, dank je wel.
  Gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  Rensina Steursma
  januari 1, 2016 at 1:32 pm

  Wat een mooie momentjes heb je meegemaakt!
  Natuurlijk kende ik de meeste, maar toch leuk om even terug te zien.
  Enne ben zeer benieuwd naar je nieuwe samenwerking hihi
  Liefs, Rensina

 • Reply
  Cosy by Cindy
  januari 3, 2016 at 11:40 am

  Leuk artikel en ook de vorige post met de favorieten is erg leuk.
  Ik volg je graag. Maak er wat moois en creatiefs van.
  Liefs Cindy

 • Reply
  Esmée
  januari 4, 2016 at 10:24 am

  Leuke momenten! Je hebt ook prachtige foto’s en lay-out!

 • Reply
  Mariska
  januari 6, 2016 at 1:55 pm

  Eigen domein is een prachtige mijlpaal! Je hebt een heel leuk blogjaar gehad, echt leuke dingen gedaan! Veel succes en plezier het komende jaar!

 • Laat een reactie achter