Blog DIY

Hip limonade glas! *

firstLimonade, je ziet het steeds vaker weer voorbij komen. Laatst las ik ook in de krant dat limonade weer ‘hip’ aan het worden is, mensen kiezen nu vaker op een terras voor limonade! Maar thuis kan het natuurlijk ook en het is dan natuurlijk nog leuker om het uit een leuk glas te drinken! Dus kijk snel mee, hoe je deze leuke variant op de ‘maison jar’ kunt maken!

rietjesspuit Eigenlijk heb je helemaal niet zoveel nodig voor dit leuke glas. Om te beginnen, natuurlijk een potje met een deksel, ik gebruikte een oud jampotje. Maak deze goed schoon en haal het etiket eraf. Als eerste heb ik het gaatje geboord in de deksel ik heb dit gedaan met de boormachine, maar dit ging zo makkelijk dat een grote spijker ookal genoeg is! Het gat moet natuurlijk wel iets groter zijn dan het rietje, ik gebruikte volgensmij een boortje van 6mm.  Als het gat geboord is, kun je beginnen met verfen, ik verfde de deksel in een grijze, paarse kleur. Het neon roze deed ik met een spuitbus van de action! En klaar is je hippe limonade glas!! boor  limonadeglasdetailDe groene rietjes kocht ik trouwens bij de xenos en kostte maar €2,49 voor een pak met 50 (papieren) rietjes!

Wat vind jij van deze DIY?

***

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kleinegelukjes
  augustus 8, 2015 at 2:00 pm

  Een erg leuke DIY!

 • Reply
  CRVY
  augustus 11, 2015 at 8:05 am

  Zo schattig <3

 • Reply
  youniqueblog
  augustus 11, 2015 at 7:25 pm

  Wat tof dat je dit gewoon zelf hebt gemaakt. Het is echt supergoed gelukt en ziet er ontzettend tof uit.

  • Reply
   studiobabsie
   augustus 11, 2015 at 7:37 pm

   Dankjewel en wat een lieve reactie!

 • Reply
  mefrouw
  augustus 12, 2015 at 5:03 pm

  Deze ga ik ook maken dank je wel voor het idee!

 • Reply
  Augustus in vierkante fotootjes | Studio Babsie
  september 1, 2015 at 6:27 am

  […] hele leuke, namelijk een ketting van allerlievelings!! * Maakte nog een leuke zomerse DIY, namelijk een hip limonadeglas! * Maakte een slinger op bestelling * Redde twee glazen waxinelichthouder voor dat ze naar de […]

 • Laat een reactie achter