Blog Samenwerking

Hip in de regen *

hioinderegen-firstEn toen zagen jullie opeens een hele andere foto dan jullie gewend zijn op deze blog. Namelijk een foto met een persoon, oftewel, me!

Laatst was ik op het snorfestival, waar ik voor mijn gevoel allemaal ‘bekenden’ tegenkwam, het waren geen bekenden maar ik kende ze van hun blog, of instagram. Ik  vond het zo leuk om te zien wie er nou allemaal achter de verschillende blogs zaten, dat ik bij mezelf ging nadenken en er achter kwam, dat jullie, de lezers van mijn blog, bijna geen beeld hebben van mij.. Ik sta vaak achter de camera dan er voor. Vlak daarna kreeg ik ook nog een heel leuk mailtje van Leida, van de webshop hipinderegen of ik misschien een review wilde schrijven over een paar regenlaarsjes. Perfect moment dus om jullie is te laten zien wie ik nou ben en wat voor leuke hippe regenlaarsjes er tegenwoordig zijn!

hipinderegen Al een hele lange tijd was ik op zoek naar een paar leuke regenlaarsjes, die ook nog eens hip en fashionable staan bij je outfit, zodat je ze ook naar school aan kan als het regent. Eenmaal even rondgesnuffeld te hebben op de site van hipinderegen, kwam ik er al snel achter dat hier alleen maar leuke, hippe regenlaarzen waren! Uiteindelijk besloot ik om voor de zwarte, kleine laarsjes te gaan..  Hier te vinden in de webshop, waar ook nog andere kleuren beschikbaar zijn!

hiprgenhipinderegenwebshopregenlaarzen
Bestellen via internet doe ik eigenlijk nooit zo vaak, omdat je nooit zeker weet hoe het in het echt er uitziet en of ze lekker zitten. Ik ga liever naar een winkel toe om het te kunnen zien en gelijk te proberen. Daarom was ik wel een beetje bang, dat de laarsjes misschien wat tegen zouden vallen, of dat het niet de goede maat zou zijn.. Maar niks was minder waar, ze waren nog leuker en mooier dan op de foto. Het was precies wat ik bedoelde, een regenlaarsje, maar dan toch fashionable en niet te lomp of te los om je voet, nee gewoon goed! Zoals jullie misschien al wel hebben gemerkt ben ik heel enthousiast over deze laarsjes en ga ik ze zeker vaak gebruiken! Nu alleen nog een leuke, hippe regenjas en ik ben klaar voor de herfst, helemaal hip in style!png

Een keer een heel ander artikel, maar ik vond het wel heel leuk om te doen en jij wat vond jij ervan, vaker doen of niet?


Dit artikel is in samenwerking met de webshop Hipinderegen. Ook samenwerken? Neem dan even contact op.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  rensinasteursma
  oktober 10, 2015 at 9:29 am

  Leuk blog en mooie foto’s!
  Ben toevallig ook gevraagd voor een review over hipinderegen. Grappig.
  Fijn weekend.

 • Reply
  Isa
  oktober 10, 2015 at 10:40 am

  Super leuk om foto’s van jou te zien! Vaker doen!

 • Reply
  itsagoldsky
  oktober 10, 2015 at 1:57 pm

  Leuke laarsjes!

  Met z’n webshop wil ik ook wel samenwerken!

 • Reply
  szaar
  oktober 10, 2015 at 4:35 pm

  Wat een prachtige foto’s! Dat was vast heel erg leuk om te doen… :)!

 • Laat een reactie achter