Blog Dailylife happythings

Happy things *

nieuwewooncollectie-hemaagendaSoms is het goed om stil te staan bij de leuke dingen van afgelopen dagen, oftewel de ‘happy things’. Deze week is nog niet afgelopen, maar heb nu al een paar hele leuke dingen die behoren bij de ‘happy things’.

Zo kreeg ik begin deze week te horen dat drie van mijn patroontjes in de agenda van Team Confetti komen!! Net voor de zomervakantie zette Olga van Team Confetti een oproepje op haar blog om te helpen met de Team Confetti agenda! Na dit oproepje ben ik gelijk aan de slag gegaan met het ontwerpen van patroontjes, iets dat ik eigenlijk nog nooit gedaan had, maar daardoor juist heel leuk! Uiteindelijk maakte ik verschillende ontwerpjes en stuurde ze op, met de gedachte dat het waarschijnlijk toch niet gebruikt werd, nou niet dus, haha. En niet één maar zelfs drie van mijn ontwerpjes komen straks in de agenda! Ben heel benieuwd hoe het er straks uitziet op papier!

Een ander ‘happy thing’ van deze week, was mijn eerste rijles vandaag. Het ging eigenlijk best wel goed en het verbaasde me dat ik het leuk vond, hihi. Omdat ik mijn eerste rijles overleef had, kocht ik een vaasje uit de nieuwe wooncollectie van de Hema. Wauw wat zitten er leuke dingen in de nieuwe collectie! Heb vooral veel leuke kussenhoezen gezien, gelukkig heb ik me kunnen beheersen en ging er alleen een vaasje mee..

Verder knutselde ik nog wat aan de Cocorosieswap, waar ik dit weekend ook nog even mee bezig ga, want maandag is het zover en moet de swap op de bus!

En oja me eerst week stage heb ik ook overleefd! De reacties op het vorige artikel vond ik heel lief en deden me goed!!

babette van huis 2studiobabsie

De derde foto is één van mijn ontwerpjes in de agenda van TeamConfetti en komt van de site van Olga, van Team Confetti.

Wat waren jouw ‘happy things’ van deze week?

***

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  writingmonique
  augustus 23, 2015 at 10:31 am

  Wat een leuke momentjes! Gefeliciteerd met je patronen in de TeamConfetti agenda! Zo gaaf! De papieren bootjesslinger op de foto is trouwens ontzettend schattig!

 • Reply
  rensinasteursma
  augustus 23, 2015 at 12:06 pm

  Wat een fijne week zeg!
  Superleuk alle nieuwe spullen van de HEMA he, zag ze ook al voorbij komen.
  Leuk vaasje, ik moet maar een tijdje niet langs de hema gaan haha 😉
  Fijne zondag!

 • Laat een reactie achter