Een feestje bij elle aime *

elle aime rotterdam

Afgelopen zaterdag had ik een super gezellige dag samen met Sarah in Rotterdam, ik was namelijk uitgenodigd voor een bloggersmeeting bij de prachtige winkel Elle Aime! En wat was het leuk!!

elle-aime@elle-aimeDIY-elle-aimeElle aime, een winkel in het ouden noorden in Rotterdam, gerund door Lisa. Dit jaar bestaat Elle Aime vijf jaar en is Lisa ook nog eens begonnen met haar eigen heuse ‘Elle Aime blog‘. Twee goede redenen natuurlijk om een leuke bloggersmeeting te organiseren!

Bij een bloggersmeeting mag natuurlijk een camera ook niet ontbreken, dus ik maakte een hoop foto’s zodat ook jullie een beetje mee kunnen genieten van de gezellig dag, in de mooie winkel van Lisa.caketaart-blogmeetingnaamkaartjeVoor de bloggersmeeting was aan alles gedacht, een naamkaartje, lekker drinken en je kon zelfs je eigen taartje helemaal zelf versieren. Zet een paar bloggers bij elkaar en er moet natuurlijk van alles een foto gemaakt worden, daarom was er zelfs een heuse ‘photo booth’ om je taartje te kunnen fotograferen, hoe leuk is dat?!drinkenelleaime-bloggerstaart-elleaimeIk moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook nog steeds niet bij Elle Aime was geweest, het stond al heel lang op mijn lijstje om ooit een keer te bezoeken, maar kwam er toch steeds niet van. Er staan ook zoveel leuke dingen nog op dat lijstje om te bezoeken 😉 Maar deze bloggersmeeting was opeens de perfecte reden om een bezoekje te brengen! winkel-elleaimeelaimeelleaiimehotspotelleaimekaartjes-elle-aimeMaar wat een geweldig leuke, maar vooral inspirerende winkel is Elle Aime! Ik keek m’n ogen uit, overal waren leuke dingen te zien, kaartjes, washitape, touw, mooie papiertjes, accesoiresse, om hebberig van te worden. Elle Aime verkoopt onder andere het werk van toffe designers en crafty (knutsel) spulletjes.rotterdam-hotspotrotterdam-elleaimeelleeaimeElle Aime is gevestigd in het oude noorden van Rotterdam, in een straat met een hoop leuke winkeltjes. Zelf kom ik eigenlijk nooit in Rotterdam, toevallig dat ik laatst met school naar het modemuseum geweest was.. Maar in deze straat was ik niet geweest en moet eerlijk zeggen, toen we de straat inliepen ik niet verwacht had dat daar zoveel leuke en inspirerende winkeltjes zouden zitten.. Zeker een aanrader dus om keer een bezoekje te brengen!

Een geslaagde dag en een hoop leuke mensen ontmoet! Dank je wel voor de uitnodiging, Lisa!

Ook nieuwsgierig geworden na de winkel:
Elle Aimé
Zwanenhals 299, Rotterdam
Website

14 Comments, RSS

 1. Anouk juni 6, 2016 @ 7:08 am

  Leuk! Ik had er ook wel bij willen zijn haha. Alleen kom ik niet zo snel in Rotterdam tenzij ik naar een vriendinnetje ga 😉

 2. Tessa juni 6, 2016 @ 9:20 am

  Echt tof ik had al redelijk wat foto’s op Instagram gezien. Zag er gezellig uit!

 3. Silvana • SimplySilvana.nl juni 6, 2016 @ 10:19 am

  Ik word helemaal vrolijk van deze post, hihi! Wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Heel fijn dat je ’t zo naar je zin hebt gehad, hopelijk tot snel. (: Liefs!

 4. Rensina Steursma juni 6, 2016 @ 2:27 pm

  Oh wat heb je een hoop toffe foto’s gemaakt!
  Superleuk zeg, de winkel stond al op mijn lijstje om te bezoeken, maar is nu wel wat gestegen hoor… Heb je eigenlijk nog wat leuks gekocht? 🙂

 5. Marlous juni 7, 2016 @ 10:05 am

  Ohh wat ziet dit er leuk uit! Ik was ook uitgenodigd, maar ik kon niet vanwege mijn eigen feestje. Leuk om het zo toch nog een beetje mee te beleven!

  • Babette juni 7, 2016 @ 2:29 pm

   Oh wat jammer, dan had ik je misschien een keer kunnen ontmoeten. Maar hopelijk heb je een leuk feestje gehad, maar volgensmij is dat wel goed gekomen als ik je blogartikel zo bekijk 😉

 6. Astrid juni 7, 2016 @ 12:18 pm

  Wat een leuk winkeltje is het! Kom er nu tegenwoordig iets minder helaas, maar toch blijft het een van mijn favoriete winkeltjes in Noord.

 7. Anna juni 8, 2016 @ 10:52 am

  Ohhh, wat was het een fijn dagje! Liefde voor Elle Aime (en eigenlijk de hele straat Zwaanshals). Super gezellig daar! En leuk je te hebben ontmoet :). Fijne foto’s heb je gemaakt!

 8. Romy juni 8, 2016 @ 5:58 pm

  Ah wat een fijne foto’s! Ik vind het echt een heerlijk winkeltje! Leuk om je ontmoet te hebben! 😀

 9. Laura juni 8, 2016 @ 6:43 pm

  Ahh, wat een mooie post en foto’s heb je gemaakt 🙂 Supertof!
  Vond het heel leuk en gezellig je te ontmoeten! X

 10. Rowan juni 8, 2016 @ 6:43 pm

  Wat een ontzettend schattig en leuk winkeltje! Ik krijg steeds meer zin om even langs te gaan!

 11. Lannée (Happy Friyay) juni 11, 2016 @ 2:54 pm

  Ik heb je genomineerd voor de Save or Kill Tag! Ik zou het erg leuk vinden als je meedoet, maar het is natuurlijk niet verplicht. Ik weet namelijk niet zeker of je het geschikt vindt voor je blog! Meer hierover vind je op: http://happyfriyay.wix.com/blog#!-More-Save-or-Kill-tag-/cmbz/575415ec0cf2cc77abf8be10

  P.S. Prachtige foto’s en gezellig zo’n meeting 🙂

 12. Jolet juni 15, 2016 @ 9:49 am

  Wat ziet het er daar ontzettend leuk uit zeg! Als ik in de buurt ben, ga ik zeker even langs!

 13. Annemarij de Vlaam juni 27, 2016 @ 5:27 pm

  Wat ziet dat er tof uit!! 🙂 Lijkt me heeel gezellig 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*