Blog Inspiratie

Een nieuwe agenda..

Een agenda, misschien klinkt het al bijna ouderwets, maar toch kan ik niet zonder! Er gaat niets boven een 'ouderwetse' papieren agenda. Je to-do punten kunnen doorstrepen, hier en daar een beetje krabbelen en ook dat ene verdwaalde bonnetje of foto krijgt een plekje.. Met het nieuwe (school)jaar voor de deur ging ik vast opzoek naar een agenda..

agenda
agenda
a journal agenda 2020

"You are gone love this"  | Als je bestelling als een cadeautjes geleverd wordt, dan heb je mij! Want zeg nou eerlijk, er is niets leuker dan mooie ingepakte cadeautjes krijgen toch?! 

Ik ben niet voor niks afgelopen schooljaar begonnen aan een opleiding Grafisch Ontwerp, want ja behalve cadeautjes word ik ook heel blij van mooi papier en een goed ontwerp. Deze agenda heeft het allebei! Een mat papiersoort, perfect om alle afspraken goed op te schrijven. Daarbij is de agenda ook mooi ontworpen, simpel, maar daardoor wel heel overzichtelijk!

✸ Het leuke aan een agenda vind ik, dat het niet alleen dat boekje is waar je al je afspraken in opschrijft. Met wat kleine persoonlijke dingen, zoals een foto maak je er je eigen verhaal van. A journal heeft nog veel meer leuke details toegevoegd in hun agenda. Zo is er ook plek voor je favoriete recept of je plannen voor over 10 jaar. En elke maand begint met een vrolijke gele pagina,  overzicht gegarandeerd 😉

a journal agenda 2020
a journal agenda 2020

Het is nog een beetje vroeg maar mijn zoektocht naar een nieuw agenda voor volgend jaar is in ieder geval al gelukt! Ook enthousiast geworden? De blauwe velvet agenda van A journal vind je hier.

Dit artikel is in samenwerking met A-journal. Ik werk alleen
samen met merken waar ik enthousiast over ben en blij van 
word! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ageeth Mooij
    augustus 22, 2019 at 3:50 pm

    Ik heb de versie van 2019 in gebruik en ben er blij mee!

  • Laat een reactie achter