Blog DIY

DIY: Kraanvogel slinger

kraanvogelslinger

Ik vond de muur op  mijn kamer al weer een tijdje ‘kaal’ en besloot om een nieuwe slinger te maken. Dit keer maakte ik een slinger van kraanvogels! Het is weer een simpele DIY, maar het geeft wel een leuk effect. Hieronder staan de benodigheden.

nodigkraanvogel

Ik vouwde 5 kraanvogels, maar je kan er net zoveel maken als jij wilt. Op internet staan best veel filmpjes hoe je makkelijk kraanvogels kan vouwen. Zelf gebruikte ik een oud vouwboek, wat ik ooit een keer kocht in de kringloop. Omdat er al best veel filmpjes van kraanvogels vouwen, op internet staan heb ik er geen uitleg bij gedaan. Maar lukt het je toch niet of wil je toch liever nog een keer de uitleg zien? Laat het me weten en dan maak ik er als nog een keer een artikel over!!

Het papier dat ik gebruikte kwam uit het Flow Book For Paper Lovers. Om de slinger nog leuker te maken, maakte ik een klein kwastje voor onderaan de slinger. Op de blog van Wimke staat een beschrijving van deze leuke kwastjes!

kraanvogels2

***

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter