Blog Dailylife myhappyplace

Daily pictures & HEMA guts-setje *

Juni2015myhappyplaceVandaag gewoon wat foto’s van afgelopen week.  Woensdag had ik alweer de laatste eindschouw van dit jaar, yeah!  Zo rond de eindschouw is mijn kamer altijd een ‘beetje ontploft!’ ; )   Maar gelukkig had ik donderdag vrij en kon ik eindelijk weer is mijn kamer een beetje netjes maken.

Volgensmij  wordt het langzaam een traditie, na de eindschouw ruim ik mijn kamer op en daarna maak ik foto’s om te delen op mijn blog. Dus ook vandaag laat ik weer een paar foto’s zien van een opgeruimde kamer en dit keer laat ik ook een nieuwe aankoop zien..

Ik kwam namelijk bij de Hema deze week een guts setje tegen voor €4,95 en dit moest natuurlijk mee naar huis!  Ik wou al een hele tijd  zo’n setje kopen maar elke keer stelde ik het uit.   Maar deze week kwam ik het dus opeens tegen bij de Hema!

gutssetHemadagelijksetroepmyroom juni15

Aankomende week ga ik is proberen of het mij lukt om zelf een stempel te maken, ben benieuwd…

Maak jij wel eens zelf stempels?

***

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    DIY: Stempels maken met Hema gutssetje | Studio Babsie
    juli 18, 2015 at 6:02 am

    […] Na wat overleg en een paar ideetjes verder, had ik uiteindelijk bedacht om eindelijk is het Hema guts-setje uit gaan proberen en zelf stempels te maken. Omdat ik jullie ook graag wil laten zien hoe ik dit […]

  • Laat een reactie achter