Blog Inspiratie

Bladerboekje van Flow magazine

Een paar weken terug kreeg ik van mijn moeder de nieuwste Flow. Hierin zat een heel leuk ‘bladerboekje’ om alle mooie herfst bladeren in te kunnen bewaren. Niet alleen het idee vond ik leuk, ook de vormgeving van het boekje ziet er tof uit. Ik kreeg dan ook helemaal zin om herfstbladeren te verzamelen.

Ik vond het zo’n leuk boekje, dat ik deze tip gewoon even met jullie moest delen! Perfecte reden om deze herfst de duur uit te gaan en opzoek te gaan naar prachtige herfstbladeren. Misschien iets voor dit weekend?

img_7282img_7275spread2

***

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ageeth Mooij
  november 12, 2016 at 9:01 am

  Ik vind het dunne papier, dat deels in het boekje zit, ook zo mooi voor DIY’s.

 • Reply
  Jessy Kneefel
  november 20, 2016 at 11:57 am

  fWat leuk zeg! Ik kende het helemaal niet terwijl ik toch een groot Flow fan ben ;O

 • Laat een reactie achter