babsieloveshappyproducts Blog shop

Babsie loves happy products *

happythings-juliGister was ik een dagje shoppen in Deventer, waar ik veel mooie dingen zag! En ook vanochtend toen ik een rondje Instagram deed kwam ik weer een paar leuke, nieuwe dingen tegen! Daarom leek het mij wel een keer leuk om deze producten is met jullie te delen, zodat jullie ook weer achter nieuwe dingen komen en misschien wel dat ene product tegen komen waar je al zo lang naar op zoek was!


1. Deze hangertjes kwam ik tegen in Deventer en zijn bedoeld voor theedoeken, maar als haakje kan natuurlijk ook! Ze zijn van het merk Present Time en zijn onder andere hier te krijgen!
2. Hoe gaaf zijn deze armbandjes?! Ze zijn handgemaakt door het leuke duo, Laura en Nanette van Allerlievelings. Ik volg ze al een tijdje op Instagram, maar elke keer weer word ik verliefd op deze leuke armbandjes, als ik ze langs zie komen! Ze hebben trouwens niet alleen deze armbandjes, maar ze verkopen ook nog veel meer leuke dingen (waaronder hele leuke beren ringen) dus zeker even een kijkje nemen in hun webshop!!    [Foto is gemaakt door allerlievelings zelf]
3. De Hema is weer goed bezig, want vanochtend kwam ik onder andere deze leuke notitieboekjes tegen op Instagram. Ik ga binnenkort dus zeker even naar de Hema, haha..
4. Ook dit krukje is van de Hema! Deze krukjes hebben ze al best wel lang, alleen in dit mooie kleurtje had ik hem nog nooit gezien. Wie weet gaat deze ook wel de volgende keer mee..
5. De xenos gaat ook steeds meer mooie en leuke woonartikelen verkopen, waaronder deze leuke gekleurde manden! Ik heb er al een paar keer mee in me handen gestaan..
6. Als laatste deze stickers van kraft papier. Ik heb ze zelf gister ook mee genomen, want voor 99cent kon ik ze niet laten liggen. Ze zijn te koop bij de Xenos.

Want vind jij van deze producten en moet ik vaker zulke artikelen doen of niet?

***

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  rensinasteursma
  juli 24, 2015 at 12:27 pm

  OH wat een leuke spulletjes allemaal!
  Mooi blogje.
  Groetjes, Rensina

 • Reply
  Klaske Slotboom
  juli 24, 2015 at 1:44 pm

  Wat een leuke dingen allemaal. Hier word ik echt hebberig van;) Liefs, Klaske

 • Reply
  writingmonique
  juli 25, 2015 at 3:04 pm

  Deze spulletjes maken mij ook heel vrolijk!

 • Reply
  Lore Blindeman
  maart 2, 2016 at 6:00 pm

  De HEMA buitenstappen zonder notitieboekjes of gewoon HEMA buitenstappen zonder ook maar iets te kopen, is de ultieme uitdaging!

 • Laat een reactie achter