About

Hallo, mijn naam is Babette van Huis, 23 jaar en het gezicht achter Studio Babsie. Mensen die mij langer kennen, noemen mij vaak, Babs of Babsie, stiekem moet ik toegeven dat ik misschien wel beter luister naar mijn bijnaam, dan mijn eigen naam. Goede reden om het te gebruiken als werknaam, toch?!

Kringloopwinkels zijn bij mij niet veilig!

Het liefst ben ik hele dagen bezig met styling en fotografie, mijn hart gaat dan ook sneller kloppen van mooie plaatjes. Kringloopwinkels zijn bij mij niet veilig, ik struin ze het liefst elke dag af, op zoek naar dat ene mooie product. Die mooie producten laat ik terug komen in mijn styling.

Tijd voor een studie.

Met heel veel plezier heb ik drie jaar lang gestudeerd aan het Cibap in Zwolle, waar ik de opleiding Vormgever Productpresentatie volgde. Een styling opleiding die vooral gericht was op winkelinrichting en etaleren. Hier heb ik veel kunnen leren op dat gebied maar vooral mijn passie voor fotografie styling gericht op interieur ontdekt!

Een creatieve duizendpoot die graag doet wat ze leuk vind..

Behalve styling, gaat mijn hart ook sneller kloppen van inspirerende fotografie en mooie grafische ontwerpen. Ik ben een duizendpoot die graag alles doet wat ze leuk vindt. Zo heb ik twee cursussen gevolgd voor fotografie & grafische vormgeving aan Akademie Vogue in Amsterdam. Op dit moment ben ik druk bezig met een nieuwe opleiding, Grafisch ontwerp aan ArtEZ in Zwolle. Benieuwd waar ik mijn inspiratie vandaan haal, in dit filmpje vertel ik je er alles over!

“A happy place for inspiration”
Mijn blog is het plekje waar ik kan oefenen met al mijn passies en waar ik vooral ‚a happy place for inspiration’ probeer te creëren. Verschillende onderwerpen kun je daar voorbij zien komen, van recepten tot zelfmakers. Maar wil je nog meer zien, neem een kijkje op mijn Instagram, @studiobabsie
Mooie beelden creëren voor jou!
Naast mijn eigen blog, help ik ook jou graag met het creëren van mooie beelden. Met Studio Babsie richt ik mij op de kleine ondernemer, webshops, kleine winkels gericht op interieur & lifestyle. Vaak de bedrijfjes die geen tijd hebben voor eigen beelden. Herkenbaar? Ik ga met alle liefde voor jou aan de slag!
Ik krijg van een berichtje een blij gezichtje.
Ben je geïnspireerd of wil je graag samenwerken? Dan kun je mij mailen via, info@studiobabsie.nl. Of het nu gewoon een klein berichtje is of een leuke samenwerking, ik krijg van elk berichtje een blij gezichtje! 😉

 

Fijne dag!

Liefs, Babette