Blog Samenwerking

Aan de slag in de tuin met het tuinboek!

Wat hebben we afgelopen weekend heerlijk weer gehad he?! Volgens mij is de lente nu echt begonnen, goed moment om weer met de moestuin te beginnen.

Als kind heb ik een paar jaar een jeugdtuintje gehad, geweldig vond ik dat. Twee jaar geleden begon het weer te kriebelen, ik wilde graag een moestuintje, één probleem, ik had geen stukje grond.. Na lang zeuren kreeg ik het eindelijk voor elkaar, dat ik een stukje in de tuin mocht gebruiken! Op één voorwaarde het moest in een nette moestuin-bak, gekocht door mijn moeder. Met dat compromis kon ik wel leven. De oogst van vorige zomer was niet geweldig, goede reden om het dit jaar wel goed aan te pakken. De eerste zaadjes  zijn gekocht en ook staat het eerste plannetje getekend in mijn eigen tuinboek van House of Products!Sinds kort heeft House of Products een nieuw product, namelijk het tuinboek. Op show-up kon ik het boek al even bewonderen en was gelijk enthousiast. Het boek bevat een handige harmonica waar je je zaden zakjes in op kunt bergen, een tuinkalender, lege pagina’s om je plannen voor de moestuin te kunnen tekenen en een kwartaal notitieboek. Vooral de harmonica vind ik handig, ik weet nooit een goed plekje waar ik handig de overgebleven zaadjes kan bewaren, maar vanaf nu heb ik een handig plekje!De naambordjes voor in de moestuin, maakte ik zelf. Met een dunschiller of mesje schaaf je een deel van de tak af. Stempel de letters op het hout. Ik gebruikte dit stempelkussen, wat ook op hout kan.

De eerste sla plantjes staan gepland en ook de eerste zaadjes zitten in de grond, ik ben klaar voor een goede oogst! Wil je ook graag het tuinboek van House of products kopen? Vergeet dan niet de kortingscode, want met de code BABSIE&HOP krijg je tot 15 april, 10% korting in de shop van House of Products! (niet geldig op sale producten)

 

***

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter