Blog myhappyplace Samenwerking

A green workplace

Sinds twee weken is voor mij school weer begonnen na een half jaar stage. Nadat alle spullen weer terug verhuisd waren van Haarlem naar Zwolle, bleef mijn kamer een rommeltje. Afgelopen week was het vakantie en werd het tijd om zowel mijn kamer, als werkplek eens goed op te ruimen! Het werd een groen werkplekje..

Zo had ik eerst helemaal geen planten en heb ik nu een hele verzameling op mijn kamer staan. Ook de kleur groen vind ik steeds mooier worden. Dus dat werd de inspiratiebron tijdens het opruimen van mijn werkplekje. Met een paar nieuwe aanwinsten is mijn werkplekje veranderd in een heerlijk plekje, waar ik aankomende weken mooi kan gaan knallen voor mijn examenopdrachten!

House of ProductsHouse of Products

Het sturen van post blijft leuk om te doen. Wanneer mijn bureau opgeruimd is, krijg ik altijd gelijk zin om weer van alles aan het bureau te gaan doen, zoals post versturen. Dit keer pakte ik de post-set van House of Products erbij. Een leuk doosje, dat niet alleen van de buitenkant er super leuk uit ziet, met zijn ruit patroontje, maar ook de spulletjes die erin zitten zien er mooi uit. Hierdoor krijg ik altijd gelijk zin om er mee aan de slag te gaan!

HOPHOPhouse of productsHOPNiet alleen het postsetje is van House of products ook de grijze ‘paperbag‘ die ik voor een plant gebruikte is van HOP, beide van hun eigen merk. Naast hun eigen producten verkopen ze ook andere merken, zo zijn de pennen hierboven van House Doctor maar ook via House of Products te verkrijgen. Pennen die en mooi zijn en fijn schrijven, zijn natuurlijk sowieso favoriet bij mij, laten deze pennen dat nou allebei hebben, ik ben fan! Het andere leuke aan de pennen vind ik dat ze van papier gemaakt zijn, hoe gaaf?! Wil je nou meer zien van House of Products en hun producten, neem dan is een kijkje op hun Instagram: @houseofproducts .

Van alle spulletjes in de shop van House of Products wordt ik helemaal hebberig, jij ook? Dan heb ik een leuke verrassing met de code, BABSIE&HOP krijg je tot 15 april, 10% korting in de shop  van House of Products! (niet geldig op sale producten)

***

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna
  februari 28, 2017 at 8:12 am

  Altijd zo fijn om je kamer weer te veranderen/op te knappen. Super leuk geworden <3. En liefde voor een groene workplace. Heel veel succes alvast met de examenoprachten!

 • Reply
  Denise
  oktober 17, 2017 at 1:31 pm

  Wat leuk je werkplekkie! Vind het zelf ook altijd heerlijk om alles te ordenen! Je mist alleen nog een mooi bureau lampje.

  • Reply
   Babette
   oktober 20, 2017 at 6:18 pm

   Dankjewel! Helaas zit hij er niet altijd zo geordend uit haha.
   Fijn weekend

  Laat een reactie achter